Nytt fra Hamar ok Nr 08/23 – uke 35/23

Noe nytt fra Hamar ok, nr. 8/23 – uke 35/23, tirsdag 29. august 2023. Kretsmester og klubbmesterskap, idrettens dag 10. sept.

 Kretsmester i langdistanse, Odin Østby –

med stor margin i H 15 – 16 på Torsetra på Toten sist lørdag. Kilometertid på 8:22 i tungt, vått terreng på 5,45 km lang løype var imponerende. Bare fire andre hadde bedre kilometertid på hele arrangementet, uansett klasse. Gratulerer, gratulerer. I tillegg noen andreplasser blant øvrige Hamar-løper som tok turen tross regntunge varsler.

Klubbmesterskapet i mellomdistanse

fra Veldre sag onsdag 30. aug. er neste mulighet til å skaffe seg titler. Pt. 53 påmeldte totalt. Hamars andel i fellesarrangementet kan gjerne økes. Enkel påmelding i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/18649 helt fram til start, til kl. 17:59. Ukjent med Eventor? Om innlogging som ny bruker her: https://eventor.orientering.no/

Dét gir deg evig adgang til den nasjonale terminlisten for alle typer løp. Husk også at Hamar ok betaler alle startkontingenter for egne medlemmer.

Frivillighetens dager i Hamar er lørdag og søndag 9. og 10. september

Kulturforeninger og idrettslag presenterer seg på Stortorget. Idretten er lagt til søndag 10. sept. Hamar ok samarbeider med Vang ol, med boder på torget og enkel instruksjonsløype i Strandgateparken. Håper alle i Hamar ok med barn kommer forbi og frisker opp ferdighetene. Trenger også noen til å medvirke praktisk kl. 12 – 15. Ta kontakt.

Mh

Einar Lund

Leder

Hamar ok

90146218

eina-lu2@online.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *