Nytt fra Hamar ok Nr 07/23 – uke 33/23

Noe nytt fra Hamar ok, nr. 7/23 – uke 33/23, tirsdag 15. juli 2023. Høstsesong begynt, hovedløp og noen sommerløp, klubbmesterskap, medlemskaffe

Høstsesong har begynt så smått

Første treningsløp er onsdag 16. aug. fra Gubbestua. I forrige Noe nytt ble 16. aug. annonsert som klubbmesterskap sprint – det er endret og blir arrangert i Klukehagan 13. sept. Onsdag 23. aug. er det Nammo-cup. Så kommer klubbmesterskap mellom på nytt kart på Veldre sag 30. august. Også klubbmeterskapene inngår i Ringsaker, Vang og Hamar sin felles treningsløpskarusell med poengstatistikk for deltakelse. Poenglisten ligger her: https://eventor.orientering.no/Standings/View/Series/842 sammen med oversikt over planlagte løp og resultatene fra hvert løp.

 Noen har løpt i sommer

Myrtrampen og Fjelldilten er gjennomført med stort sett klubbens eldre garvede på start og resultatlister.

Odin Østby på full fart gjennom lykkens portal.

Men sammen med andre Mjøs-o-ungdommer deltok Odin Østby og Eivind Lutnæs med respektabel innsats på årets Hovedløp for yngre i H15. Vi takker og bukker. Byåsen il i Trondheim arrangerte med 383 deltakere.

En liten delegasjon voksne var på O-ringen 5 dagars i Åre sammen med Vegard Ranestad.

Gjengen fra Hamar ok fant hverandre under samme trekroner da det regnet som verst under O-ringen 5-dagars ved Åre. Så ble det sol. Fv. Marianne M, Vegard R, Mona L, Ingrid R, Einar L, Gudbrand L, Øyvind R. Ivar L tok bildet.

Det er også en liten hamargruppe på World Masters Orienteering Championships 2023 i Slovakia.

Årets sommer er ikke den som fyller mest opp i Terje G sin løpsstatistikk.

 Medlemskaffe

Vi hjemmesittere får samle oss der vi kan: ettersommerens medlemskaffe er møtestedet. I Anker´n kafeteria fredag 18. august kl. 1200.

Mh

Einar Lund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *