Juniorgruppa 15+ er vårt tilbud til utøvere mellom 15 og 20 år.

Vi ønsker nye medlemmer av denne gruppa velkommen.

Vi har to faste treninger i uka.

Mandag har vi tilbud om o-teknisk trening. Dette er et tilbud på A-nivå som Hamar OK samarbeider med våre naboklubber Vang OL, Ringsaker OK, Løten OL, Valset/Stange og Elverum OK om. Utøverne får ulike o-tekniske utfordringer på hver trening. Informasjon om mandagstreninger ligger på Facebook, og interesserte bør be om å bli med i facebookgruppen «HL/jr orientering Hedmarken». Erfarne 14-åringer som behersker eller vil øve på A-nivå er velkommen til å delta, gjerne sammen med en voksen som kan følge dem i skogen.

Torsdag er vår faste fellestreningsdag for hele klubben. Vi har tilbud om treningsløp med løyper på alle nivåer. Du finner oversikt over treningsløpene her. De som ønsker det, kan velge å delta på et treningsopplegg for 13 år og eldre som vi samarbeider med Vang OL om. Dette ledes av Håkon Dåsnes fra Vang OL. På treningene vil deltakerne øve på å kutte mellom sikre ledelinjer, gjøre veivalg og finorientere med kompass. Her blir det korte, men mer krevende løyper og mer krevende fysiske utfordringer.

Hamar OK er medlem i Mjøs-o, som er en ungdomsgruppe for o-interesserte fra 11 orienteringsklubber rundt Mjøsa. Mjøs-o har ulike tilbud om treninger, samlinger, reiser til løp og sosiale aktiviteter.  Mjøs-o arrangerer også Nammocupen, som er en artig ungdomscup for løpere i alderen 8-20 år. Her blir det garantert fart og spenning.

Mer informasjon om Nammocupen finner du her.

Kontaktperson for denne gruppen er Øyvind Ranestad, telefon 970 98323. Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på.