Nytt fra Hamar ok Nr 9/24 – uke 19/24

Noe nytt fra Hamar ok nr. 9/24 – uke 19/24 torsdag 16. mai – Korttids-o-varsel pinseløp, løp 22. mai, medlemskaffe i Ankern, om trening på nettsiden, skolelærer-o-kurs

Kortids-o-varsel pinseløp søndag 12. og 13. mai
Løpslederne Jan Olav Tuterud og Kristian Storsveen under ledelse av pinseløpsleder Sigurd Dahli har full kontroll med Elgdilten og Løvspretten. Direkte melding til alle mobiliserte funksjonærer er sendt ut. I skrivende stund er deltakelsen litt over/litt under trehundre hver av dagene, hvorav 10 fra Hamar ok. Det er fremdeles mulig å rette på det. Arena nye Stavsberg skole er et nytt bekjentskap. Løypene under Løvspretten er laget med utgangspunktet i traséforslagene til Gudbrand Lien som døde brått i mars 

22. mai – bedrifts-o-løp/onsdagstreningsløp
Det var god respons på oppfordringen om mannskap til bedrifts-o-løp 22. mai på gjenbruk av poster fra Løvspretten. Løpsleder er Jan Olav Tuterud og sekretariat ved Bjarne Harkinn. Erik Grøndalen sorter postene på ny.  Arena Hol skole. Det blir samtidig og alternativt onsdagstreningsløp i samarbeidet HA/Ri/Vang.

Skolelærer-o-kurs
Etter mange forsøk blir det 22. mai (før løpene nevnt over) kurs etter NOFs opplegg med lærere fra Storhamar vgd. skole. Sted: Storhamar vgd. skole kl. 14 – 16. Inne først, ute etterpå. Kursleder er Torbjørn Løkken. Hamar ok skal stille hjelper. Interessert? Ta kontakt med Einar Lund.

Neste
Medlemskaffe i Anker`n blir fredag 24. mai kl. 12 – 13.  

Mh
Einar Lund Leder Hamar ok

90146218
eina-lu2@online.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *