Hamar orienteringsklubb tilbyr trening i orientering for barn og ungdom.
Er du mellom 15-20 år kan du delta på juniorgruppa 15 +. Her får du tilrettelagt o-tekniske treninger på mandager. De fleste onsdager april – juni og august – september arrangeres treningsløp i samarbeid mellom Ringsaker ol, Hamar ok og Vang ol i klubbenes nærterreng. (En onsdag i måneden arrangeres Nammo cup for ungdommer 10 – 20 år i hele Mjøs-området). Torsdager samarbeider de samme klubbene om tilrettelagt opplæring og trening for de under 15 år.
Turorientering er å finne fram til punkter som er markert i terrenget og avmerket på et kart. Det er disse punktene (terrengdetaljene) som blant orienteringsløpere kalles ”poster”.

Hamar OK bruker appen Spond for å lettere kunne informere våre yngre medlemmer (0-19år) om treninger og enkelte løp. I Spond er det påmelding til trening. Vi ønsker at dere melder dere på, slik at vi er sikre på at vi har nok kart til alle. Men det er ikke noe aboslutt krav.
Fint om dere også avslår hvis det ikke passer å komme.

Spond er en app til smarttelefoner. Søk på Spond der du laster ned apper, så finner du den. Gruppen vår har kode TWTCG. I Spond blir du påminnet om hver trening, og kan enkelt svare om du kommer eller ikke.

Link til aktivitetskalender