Dugnadspåmelding Stenfjellhytta sesongen 2022-2023

Hei

For det første, fantastisk salgsrekord på søndag, over kr 17 000! Kan ikke huske at vi har vær over kr 15 000 tidligere.
Overraskende bra med vakter i vinterferien, mangler bare fredagen, men har også “ledig” de to søndagene:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/19cQ_lri9vrkq_v2aQBA-3ytiw77-lTN2EUXrd81KV0w/edit#gid=0

Med vennlig hilsen

Ingrid Robøle


Kjære alle medlemmer i Hamar Skiklubb og Hamar Orienteringsklubb

Hamar Skiklubb og Hamar Orienteringsklubb har driftet Stenfjellhytta fire vintersesonger nå, og etter evalueringsrunder i vår er vi kommet frem til at dette vil vi fortsette med! Medlemmene som bidrar på dugnad gjør en kjempeinnsats! Driften har også resultert i solide overskudd til klubbene.

Vi er helt avhengige av at våre medlemmer også denne sesongen er villige til å være på Stenfjellhytta ei helg eller enkelte dager. Det er muligheter for overnatting. Dere må også gjerne engasjere besteforeldre, venner, barnefamilier etc selv om de ikke er medlem av klubben. Vi mener at det er behov for minst 2 personer per dag/vakt. En familie som har med barn som kan bidra litt, vil nok klare dette sammen. Selvfølgelig vil trafikken variere en del, ikke minst avhengig av været.

Vi har ellers den samme oppgavefordelingen mellom klubbene:

Innkjøp av varer:  Erik Grøndalen (Hamar O-klubb)
Kjøring av varer fredager: Einar Lund (Hamar O-klubb)
Økonomi/regnskap: Ingrid Robøle, (Hamar Skiklubb)
Dugnadsansvarlig: Ingrid Robøle (Hamar Skiklubb)

Detaljerte instrukser om dugnadsvaktene vil dere få tilsendt i forkant, men dere må regne med å bruke hele dagen (fra ca 9 – 18). Stenfjellhytta åpner 2.dag jul, og vi holder åpent tom  1.påskedag. Åpningstid vil være klokka 11-16.

Det legges her ved ett felles google ark, hvor man kan gå direkte inn og skrive seg opp der man kan ha dugnad. Viktig å krysse av for hvilken klubb du er medlem i/alternativt om du er medlem i begge klubbene (da gjør du en dugnad for begge klubbene).

https://docs.google.com/spreadsheets/d/19cQ_lri9vrkq_v2aQBA-3ytiw77-lTN2EUXrd81KV0w/edit#gid=0

Alternativt kan dere sende mail til meg, så fyller jeg inn vaktene.

Vel møtt til dugnad!
Vennlig hilsen Ingrid Robøle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *