Nytt fra Hamar ok Nr 01/23 – uke 06/23

Noe nytt fra Hamar ok, nr. 1/23 – uke 6/23, tirsdag 7. februar 2023. Julestille, årsmøte, kurs-nytt 

Lite nytt;
Det har vært jule- og nyårsstille fra Noe nytt-redaksjonen siden desember, men nå stunder det til

Årsmøte i Hamar ok torsdag 16. februar kl. 1800 på Gubbestua
I tillegg til vanlige årsmøtesaker blir det idrettsfaglig kåseri av den allsidige idrettsforfatteren Tor Gotaas. Det blir servering av mer enn kaffe og kringle, men også kaffe og kringle. Tidsrammen er kl. 1800 – 2100. Innkalling med årsmøtedokumenter blir sendt ut torsdag 9. februar.

Valgkomiteen jobber og har mange verv besatt, men fortsatt er det muligheter; de som har tanker om å kunne bidra til klubbens drift kan kontakte lederen Elin Græsli, elin.moe.graesli@gmail.com, eller medlemmene Trond Feiring og Øyfrid Moen.  

Jule- og nyårsstilheten har i redaksjonen blitt brutt av stadig nyhetsbrev fra idrettskrets og forbund, som vi ikke plager dere med å sende videre. Men det er ikke måte på hvor mye man kan lære om idrett når man vil og har tid og for skams skyld og for å vise at de er til, viser jeg til 

Kurstilbud fra Innlandet idrettskrets 

Se https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/innlandet/vare-kurs/

Norges orienteringsforbund 

Se http://www.orientering.no/

Så ses vi på årsmøte
Mh
Einar Lund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *