Nytt fra Hamar ok Nr 17/22 – uke 51/22

God jul, Stenfjellhytta, jubilanter, verv ledig

Til alle tillitsvalgte, løpere, arrangører og dugnadsdeltakere ellers, kort sagt: alle medlemmer Hamar o-klubb som har gjort en innsats for klubben eller ellers er over karrieretoppen, men fremdeles holder på sitt medlemskap. Vi trenger dere alle!

Stenfjellhytta – åpning og bemanning

Fra vårt medlem Ingrid Robøle, men også leder av Hamar skiklubb og bemanningskoordinator for vår felles drift av Stenfjellhytta, er det kommet et nødrop: «Stenfjellhytta er foreløpig lite fylt opp med dugnadsfolk, men vi må “trøkke” på mer her etter 7.januar. Men jeg tror kanskje ikke dere har oppfordret mye til dugnad enda? Har få vakter fra o-klubben foreløpig, og jeg er foreløpig “bekymret” for jula. Vi har meldt fra til HHT at vi åpner 27. desember og har åpent tom 30.desember, og at vi åpner igjen “normalt” fra 7.januar.

Mangler vakter både 27. og 28. desember, samt 7. januar. 7.januar har vi (Hamar skiklubb, red. mrk.) både bysprinten samt norgescup for jr på Lillehammer, så jeg tror ikke vi klarer å bemanne den dagen. Kan dere pushe litt på medlemmene i o-klubben?»

Så herved pusher jeg dere o-medlemmer. Her er lenken til vaktlisten for påtegning: https://docs.google.com/spreadsheets/d/19cQ_lri9vrkq_v2aQBA-3ytiw77-lTN2EUXrd81KV0w/edit#gid=0

Verv ledig – turtraverkoordinator

Vår iherdige turtraverkoordinator gjennom fleire år, Ole Christian Bang, har meldt at han trekker seg nå. Vervet er derfor ledig. Utmerket verv for mye terreng, myr og sti-kontakt i tillegg til administrative ordensoppgaver. Turtraverkoordinatoren utnevnes av styret så det er ingen søknadsfrist. Planleggingen for 2023 er allerede i gang i samarbeidet med Vang o-lag. Nysgjerrige/interesserte kan få en tilsendt en liten arbeidsbeskrivelse.

 

Einar Lund Leder Hamar ok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *