Nytt fra Hamar ok Nr 6/24 – uke 14/24

Noe nytt fra Hamar ok nr. 6/24 – uke 14/24 tirsdag 20. mars 2024 – Gudbrand Lien minnet, o-sesongen i gang, transport Mammuthus

Vel overstått påske, som for mange av oss hadde en liten innledning med

Bisettelsen for Gudbrand Lien fredag den 22. mars
Vang kirke har 1000 plasser; sikkert halvparten var besatt under en verdig seremoni med flere innslag av situasjonsvalgt solosang og fellessang. Deretter var det minnestund på Høyvang med nesten 200 frammøtte, av disse svært mange o-venner fra Gudbrands opphavelige o-miljø i Ringsaker o-lag, fra Hamar o-klubb og fra andre nabo klubber.  Minnestunden var raust lagt opp med bilder fra Gudbrands og Ingrids livsløp sammen, mange turer og opplevelser. Ingrid ønsket velkommen om gleder og sorgen med en sterk tale som ble fulgt opp av Mari Viktoria. Flere taler bidro til å tegne et stort bilde av livet som sluttet så alt for brått. Takk til Ingrid og familien for at dere åpnet og delte det med oss.  

 

Myrsprinten – o-sesongen åpnet

Imponerende deltakelse – 220 – på løpet i går 2. påskedag, det første kretsløpet i Innlandet i år. Gratulerer til Vang o-klubb. Atten deltakere, godt flertall som innenlandsdebutanter, fra Hamar ok er også bra; spesielt honnør til familien Oskal som tydeligvis med alle fire er på full fart etter okkuperende husbyggingsår.

Les mer fra løpet i kondis.no    

Minner om at fristen deltakelse på Mammuthus fredag 5. april går ut ikveld kl. 20.00
Det er nå 17 påmeldte. Ole Nashoug og hjortesten tåler flere.

NB. De som ønsker felles transport – maxi-taxi, må melde det til undertegnede utenom Eventor.   

 

Mh Einar Lund

Leder Hamar ok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *