Nytt fra Hamar ok Nr 3/24 – uke 9/24

Noe nytt fra Hamar ok nr 3/24 – uke 9/24 den 25. februar 2024 – Årsmøtet er gjennomført, nytt æresmedlem, Bragdprisen 2023, Innsatsprisen 2023

Årsmøtet på Gubbestua 22. januar gjennomført
Årsmøtet gjenvalgte Einar Lund som leder, men fant ikke sekretær i år heller og heller ikke ny sportslig leder. Det øvrige styret fortsetter, Arne Arnesen, Erik Grøndalen og Andreas Huber. Protokollen blir lagt ut på hjemmesiden Årsmøteprotokoll 2023. Øyvind Ranestad ble takket av med blomster for mange år som styremedlem og sportslig leder. Det samme fikk Trond Feiring som gikk av etter tre år i valgkomiteen.

Årsmøtet ble avsluttet med koldtallerken fra Kjøkkenet AS og kåseri med kart og bilder av Terje Gudbrandsen om sin tur med HøstØst rundt Svartehavet i 2007. Mange steder seinere berømt  og steder for etter hvert tragiske krigs hendelser ble besøkt. Terje fortalte med god hukommelse om mange videverdigheter med mennesker, busser og grensepasseringer.

Jan Olav Tuterud ble utnevnt som æresmedlem
Han har tjent klubben på en forbilledlig måte i mange år med stor innsats som løpsleder og arrangør. Styrets innledning til saken og begrunnelse i framlegget for årsmøtet kan leses her Æresmedlemmer – priser årsmøte 2024

Med diplom og blomster ble Jan Olav Tuterud, H65,  gratulert som nytt æresmedlem

Bragdprisen og Innsatsprisen ble utdelt
Som annonsert i Noe nytt fra Hamar ok nr. 2/24 tildelte styret den 15. februar klubbens Bragdpris for 2023 til Inger Ekkeren Vamnes, D85 og Innsatsprisen 2023 til Odin Øysteinson Østby, H 15-16. Det er lenge siden prisen ble utdelt, men styret fant begges innsats i 2023 som svært godt kvalifiserende for utdeling igjen. Styrets begrunnelse kan lese her Bragprisen 2024 og Innsatsprisen 2024

Til Innsatsprisen skal følge en spesiell attraktiv gjenstand til en verdi av kr 750. Styret valgte å overføre pengene til Odin til hans valg av gjenstand. Til Bragpremien hører et beløp på i år kr 2000. Inger takket årsmøtet for prisen, men donerte på stedet gavmildt sitt beløp til Odin.  Gid han lenge mange o-løp løpe må. Mer om Bragprisen og Innsatsprisen kan leses her: https://www.hamarok.no/premier/

 

Det ble utdelt diplomer og blomster til prisvinnerne
Bragdpris for 2023 til Inger Ekkeren Vamnes, D85
Odin Øysteinson Østby, H 15-16

 

 

 

 

 

Aktiviter/påminnelser
Bruk av ny teknologi for å lage orienteringskart. Onsdag 20.03.2024 kl 18:00
Årets lansering av Stolpejakten i Hamar kulturhus den 21. mars 12-18
Allaktivitetsdag i forbindelse med Hamars 175-års jubileum på Greveløkka 24. mars
Medlemskveld i Mammuthus fredag 5. april

Mvh
Einar Lund Leder Hamar ok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *