Nytt fra Hamar ok Nr 4/24 – uke 11/24

Noe nytt fra Hamar ok nr 4/24 – uke 11/24 den tirsdag 5. mars 2024 –  Gudbrand Lien (1966 – 2024), stolpejaktlansering, aktivitetsdag Greveløkka, kartkurs, mannskap Stenfjellhytta

Gudbrand Lien (1966 – 2024)
Vårt gode medlem Gudbrand Lien døde uventet på ski fredag kveld. Han var på tur fra hytta på Sjusjøen sammen med Mona og Ivar Lome. Tross øyeblikkelig hjelp fra kyndige som kom til med en gang på stedet, sto ikke livet til å redde.
Gudbrand var et samvittighetsfullt medlem av vår klubb med sportslige oppgaver og mye løypelegging. Han likte best utelivet det førte med seg.
Vi sørger i tristhet med Ingrid, Mari og Sondre.

Hamar Arbeiderblad skriver: En hedersmann døde der han elsket å være

Styret i Hamar ok

Stolpejakten 2024 – 175 stolper og lansering 21. mars
Hamar kommune har utfordret klubbene i år i anledning byens 175-års jubileum til å sette ut 175 stolper. Stolpejakt-gjengen, Trond Feiring og Mange Smeland ordner opp, men oppfordrer medlemmer om å delta på den store lanseringen torsdag 21. mars (byens «bursdag») i Hamar kulturhus kl. 12 – 18:00.

Allaktivitetsdag i forbindelse med Hamars 175-års jubileum på Greveløkka 24. mars
Vi er invitert av Hamar kommune til å presentere oss på en allaktivitetsdag på Greveløkka. Styret trenger noen til å lage et enkelt o-opplegg og instruere interesserte. Ber derfor noen frivillige melde seg. Kontakt Einar Lund eller Arne Arnesen. Fint å kunne se noen Hamar-o-klubb-drakter i terrenget allerede da. Og: Æljposten (nedlagt i 2011) vil være klar til relansering og utdeling i en forenklet versjon som Håndbok 2024 for Hamar ok.

Kartkurs 20. mars
Vårt nye medlem i kartkomiteen, Tore Jørgensen, lanserer ny teknologi for å lage orienteringskart på eget kurs onsdag 27.03.2024 kl. 18:00. Interesserte er velkomne til å se og lære.
Påmeldingsfrist mandag 18. mars 2024.

NB: Sted: Stangeveien 109 i BaneNor sine lokaler.
Se mer: https://www.hamarok.no/event/ny-teknologi-for-a-lage-orienteringskart/  Tore Jørgensen og Erik Grøndalen kan kontaktes.

Mannskapsmangel Stenfjellhytta
Det har gått bra hittil i år, men fk. søndag 10. mars er det krise. Ber pent om noen kan ta på seg dagen. Vårt noengangernødvendigeback-upbemanning er ikke tilgjengelig til helgen. Det var stille sist helg. Langtidsvarselet indikerer kuldegrader, men også overskyet og sikkert ikke helg med svært stor trafikk. Så oppgaven bør være overkommelig.

Og, NB: Klubben betaler yngre medlemmer med 600 kr for å stille og NB: Inger Ekkeren Vamnes, nyslått Bragprisvinner, tilbyr seg å bringe og hente ungdommer som ikke selv kan frakte seg til Måsetra. Det må avtales i noe god tid (Inger bor i Br.dal). Kontaktes på i-vamnes@online.no eller 97762406

Lørdag 16. mars og i påsken er det også ledige vakter; se og skriv dere på her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uDIM5D8AmWe8mmp8Tyt8mCy5NqKjN5ldILRcVjsBktY/edit#gid=0

Mh Einar Lund
Leder Hamar ok
90146218
eina-lu2@online.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *