Nytt fra Hamar ok Nr 13/23 – uke 48/23

Noe nytt fra Hamar ok nr 13/23 Årsmøtevarsel, voksenkveld, spam, Pinseløpsårsmøtet, spam, dugnad Stenfjellhytta

Årsmøtet i Hamar o-klubb er satt til torsdag 22. februar 2024
(i forrige Noe nytt sto det 22. februar 2023)

Frist for innsending av rapporter er fremdeles mandag 8. januar 2024.
Frist for frasigelse av årsmøte valgte verv til valgkomiteens Trond Feiring og frasigelse av styre oppnevnte verv til styreleder Lund er fremdeles samme dato.
Som alltid er det lov å sitte stille i båten og bli gjenvalgt/fortsette i vervene.

Voksenkveld med Thorvald Sæhlie og NM damer 1948 onsdag 29. november vellykket gjennomført
19 voksne medlemmer av Vang ol og Hamar ok møtte til et godt framført og innholdsmessig frodig kåseri av Thorvald. Så var det o-prat og mat.

Spam – gavekort
Det har vært noe tilfeller av e-poster til medlemmer i Hamar ok i høst med et «oppdrag» fra Einar Lund, leder Hamar ok, om å kjøpe gavekort via en lenke. Det er tull, falsum, spam, fake, juks, bedrageri!. Slett slike e-poster umiddelbart og aldri trykk på oppgitte lenke!

Pinseløpsårsmøtet ble holdt 16. november
Frode Hjort takket av som pinseløpsleder, mens Sigurd Dæhlie, H70, ble valgt som ny. Løten fortsetter med økonomiansvarlige Tore Stenseth og fikk frist på seg til å skaffe IKT-ansvarlig i etterkant.

Løpsleder 2024 er Jan Olav Tuterud med Kristian Storsveen, L, som ass. løpsleder. Årsmøtet godkjente flytting av Pinseløpene 2024 fra Kolomoen nord til Furuberget/Frøbergsberget/Klukhagan som terreng og Stavsberg skole som arena. Kjersti Rønning og Gudbrand Lien er løypeleggere.

Det ble enighet om å søke veteran mesterskapet 2027. Da er Løten o-lag 50 år og vil ta i litt ekstra. Samtidig er 17. mai i pinsen – dumt å ha o-løp i konkurranse med barnetogene.

Det fylles opp med vakter på Stenfjellhytta – men noen igjen
Det er fylt opp en del vakter, men mangler noen samt noen vakter i jula.
Har fått en familie som ønsker å være der fra nyttårsaften til 1. nyttårsdag, dvs. at vi holder oppe disse 2 dagene som vi vanligvis har stengt. Tenker det er veldig positivt.

To personer i Hamar Skiklubb har hatt en ordentlig rundvask på kjøkkenet, så nå er det bare melde seg til vakter på et rent kjøkken.

Mvh

Einar Lund

Leder Hamar ok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *