Nytt fra Hamar ok Nr 11/23 – uke 43/23

Kjære alle medlemmer i Hamar Skiklubb og Hamar OK.

 

 

Hamar Skiklubb og Hamar Orienteringsklubb har driftet Stenfjellhytta fire vintersesonger nå, og etter evalueringsrunder i vår er vi kommet frem til at dette vil vi fortsette med!

Medlemmene som bidrar på dugnad gjør en kjempeinnsats! Driften har også resultert i solide overskudd til klubbene.

Forrige sesong resulterte i omsetningsrekord og ett overskudd på nærmere kr 170 000 som ble fordelt på klubbene. I tillegg til dette, får vi mange positive tilbakemeldinger fra “omverdenen” for jobben vi gjør.

Ikke glem at vi også har mulighet for å bruke hytta utenom sesong, hvis noen ønsker å bruke hytta i forbindelse med en dagsamling/overnatting e.l, så bare meld ifra.

Vi håper våre medlemmer også denne sesongen er villige til å være på Stenfjellhytta ei helg eller enkelte dager. Det er muligheter for overnatting. Dere må også gjerne engasjere besteforeldre, venner, barnefamilier etc selv om de ikke er medlem av klubben. Vi mener at det er behov for minst 2 personer per dag/vakt. En familie som har med barn som kan bidra litt, vil nok klare dette sammen. Selvfølgelig vil trafikken variere en del, ikke minst avhengig av været.

 

Vi har ellers den samme oppgavefordelingen mellom klubbene:

  • Innkjøp av varer:  Erik Grøndalen (Hamar O-klubb),
  • kjøring av varer fredager: Einar Lund (Hamar O-klubb),
  • økonomi/regnskap og dugnadsansvarlig: Ingrid Robøle, (Hamar Skiklubb),

Detaljerte instrukser om dugnadsvaktene vil dere få tilsendt i forkant, men dere må regne med å bruke hele dagen (fra ca 9 – 18).

Stenfjellhytta åpner 2.dag jul, og vi holder åpent til og med 2.påskedag.

Åpningstid vil være klokka 11-16.

Det legges her ved ett felles google ark, hvor man kan gå direkte inn og skrive seg opp der man kan ha dugnad. Viktig å krysse av for hvilken klubb du er medlem i/alternativt om du er medlem i begge klubbene (da gjør du en dugnad for begge klubbene): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uDIM5D8AmWe8mmp8Tyt8mCy5NqKjN5ldILRcVjsBktY/edit#gid=0

 

Alternativt kan Ingrid Robøle kontaktes, så legger hun inn i skjemaet.

Som alternativ til vintervakt trenger vi et par personer til 2-3 timers rundvask på kjøkkenet nå før jul – valgfri dato.

Vel møtt til dugnad!

 

Skihilsen fra Ingrid Robøle                     O-hilsen fra Einar Lund

Leder Hamar Skiklubb                           Leder Hamar ok

ingrid.robole@azets.com                       eina-lu2@online.no

tlf 99739977                                           tlf. 90146218

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *