Nytt fra Hamar ok Nr 10/23 – uke 39/23

Furugampen og Ringreven

nærmer seg styggfort, førstkommende lørdag og søndag.

Jan Olav Tuterud har alt klart som løpsleder og Gudbrand Lien som løypelegger for Furugampen. Stedet er Hedmarkstoppen. N-løyper kan starte fra kl. 13æ00, de øvrige fra kl. 1400. I skrivende stund er det 85 påmeldt, men bare fire fra Hamar ok. Alle som ikke er kontaktet av Jan Olav for arrangøroppgaver kan starte. Oppfordres til det. Påmeldingsfrist i Eventor tirsdag kveld, etteranmelding torsdag kveld. Og husk, klubben dekker startkontingene.

Det arbeides også med stafettlag for Ringreven på søndag. Hamar ok har tidligere gjort det bra på Ringreven, men trådt stille på stiene i Moskogen de siste årene. Innbydelsen i år navngir ikke løpsterreng, men går det an å ha Ringreven andre steder enn Moskogen? Stafettløpere bes melde seg til sportslig komite, Øyvind Ranestad, Gudbrand Lien eller Arne Arnesen. Løp i vei. Kanskje det blir siste gang før Helse sør-øst tar terrenget.

Einar Lund

eina-lu2@online.no hamarok.no


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *