Nytt fra Hamar ok Nr 06/22 – uke 21

Klubbtøy og utstyr
Mona Lome er klubbens draktforvalter. Hun melder at klubbtøy – løpsdrakter og overtrekksjakker kan bestilles. Noe er på lager. Grov oversikt vil komme på hjemmesiden: https://www.hamarok.no/lopsutstyr/ . Men pga. liten aktivitet og et minsteantallskrav hos produsent kan det gå noe tid ved nybestillinger. Men vi lanserer i tidens ånd: gjenbruksomsetning. Mona, mona.lome@gmail.com, tar i mot pent brukt, særlig kan det gjelde barnestørrelser for resirkulering til nye løpere.

Kasserer Erik Grøndalen formidler salg av nye Emit løperbrikker, type 6, medlemspris er 700,- kr. Godt å ha når man skal konkurrere med andre og seg selv fra gang til gang. Nærmere om brikken (og andre o-produkter) kan leses her: https://emit.no/orientering/

Klubben deler dessuten ut gratis o-sportens startsett (løperbrikke og kompass i eget futteral) til nye medlemmer under 17 år.

 Vi løper igjen
102 starter hittil i år (pr. 15. mai). 92 gg flere enn på samme tid i fjor. Noen har startet utenlandskarrieren, men i Odalsløpet: Hamar ok største klubb med ti deltakere. Tar vi med mangeårig medlem Henning Wernøe som i år løper for IL Gular, hadde hamarløpere 9,5 % av deltakerne i på kartet Dammlitjennet på Skarnes. I Nammo-cup 1 og 2 hittil i år gleder vi oss over at yngre deltakere er med i tillegg til evig ivrige Vegard Ranestad. I Mjølnerløpet på Grundsetmoen var vi nest største klubb, fremdeles med 9,5 % av alle startende. Og er noen trege etter koronaen med å komme i gang, er vi alltid behjelpelig med å finne en ledig plass på mulige startlister. Treningen til ettersommerens klubbmesterskap bør starte nå.

Og
Finn frem dagen
kommer før dere aner det – torsdag den 26. mai kl. 11:00. Vang ol arrangerer ved Flekkenga barnehage ved Ingeberg.

Styreoppnevnte verv
Årsmøtet velger styret og noen andre sentrale funksjoner. Se årsmøteprotokollen her: https://www.hamarok.no/arsmotedokumenter/#elf_l1_Lw. Men det er mange verv som ytterligere må til for å få klubbens liv til å svive og gå. Disse er definert i klubbens organisasjonsplan (som utdyper og supplerer klubbens lov – begge ligger her under Retningslinjer/lover her: https://www.hamarok.no/dokumentsenter/  Styret utnevnte og gjenoppnevnte medlemmer i slike verv på sitt møte 19. mai. Oversikten Styreoppnevnte verv 2022 er vedlagt.

Stolpejakten
kan oppleve av stolper blir skadet eller løsnet. Ivrige stolpejegere: meld til Trond Feiring, 959 09 203,  raskt hvis dere oppdager slike skader.

Pinseløpene 4.- 6. juni
Planleggingen er i full gang, funksjonærlisten fylles opp, men det er alltid plass til flere. Det er jo vår store årlige møteplass, og nå for på nytt etter to års opphold. Vår løpsleder Jan Olav Tuterud, otut@online.no,  tar imot beskjed om ledig hender, og ikke minst: kakebakere på hjemmekjøkken.

Mh Einar Lund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *