Nytt fra Hamar ok Nr 07/22 – uke 22

Pinseløpene nærmer seg  

Da unge hr. Jevne Arnesen på barneskolen for mange år siden ble spurt om hvorfor vi feirer pinse hvert år, svarte han: vi løper o-løp. Han hadde aldri opplevd noe annet.

Og slik er det for mange av oss.

  • Pinseløpsleder Frode Hjort sendte forleden ut et informasjonsbrev til alle mobiliserte funksjonærer hvor han særskilt oppfordrer til samarbeid og kontakt mellom hovedansvarlig og egne medarbeidere for ytterligere klargjøring av oppgavene. Hvis noen ikke har fått brevet kan det ettersendes på forespørsel.
  • Frode oppfordret til Er det noen som ikke skal delta noen av dagene tar Jan Olav Tuterud gjerne i mot ytterligere kaker.
  • Overnatting. Bergsjøen friluftsområde er et fint sted for overnatting. Jeg vet noen barnefamilier tenker på det. På Gammelsaga har vi ti sengeplasser i to hytter, spesielt øremerket sentrale funksjonærer, men alle senger er ikke booket enda. Ta kontakt med Jan Olav.
  • Løpe sjøl. Det er fullt mulig å løpe sjøl hvis ikke du har en oppgave som hindrer det og særlig i Løvspretten,. Vi når nok ikke Odalsløpets og Mjølnerløpets deltakerprosent på 9,5, men hyggelig om noen flere enn nåværende ti påmeldte fra Hamar ok stiller 2. pinsedag i Løten. Fristen for ordinær påmelding er mandag kl. 23:59. I storhetstiden kunne vi være opptil 75 startende i Løvspretten.
  • Reiseutgiftsdekning. Økonomireglementet (ligger på hjemmesiden under «dokumenter») ble endret i 2021 slik at medlemmer med stort transportbehov for å gjennomføre arrangementer, kan få dekket reise t&r Hamar. Styret erkjente at belastningen særlig på løypeleggere er stor ved bruken av terrenget i Stange allmenning.

 

Vet vi sees mange til helgen. Og for ordens skyld: Lalumsvangen setermuseum åpner ikke før 18. juni og blir dermed ingen konkurrent til burgere fra Bakken øvre og egne vafler og kaker.

 

Mh

Einar Lund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *