Nytt fra Hamar ok Nr 05/22 – uke 15

Noe nytt fra Hamar ok nr. 5/22 – uke 16/22, denne gang ble det søndag 24. april 2022. Formiddagsmedlemsmøte, sesongstart, Stenfjellhytta i påsken.

Torsdagsamlingene
Sesongen er i gang. Første felles trening i samarbeidet med Vang ol var i Ankerskogen torsdag 21. april med god deltakelse. Nå går det slag i slag videre, annenhver gang Hamar og Vang. Listen over alle torsdagene er sendt til alle berørte arrangører og legges ut på hjemmesiden, men legges også ved her. Fire ganger blir våre treningsløyper i Furuberget stående som «ukas løyper».

 Stolpejakten
er i gang, i år uten HHT som samarbeidspartner. Men Trond Feiring, Magne Smeland, Vang ol, og Stine Kirkevik Olsen, Hamar kommune, utgjør primærtrioen som organiserer det hele. Kartene i det hendige formatet kan hentes i Hamar rådhus servicekontoret, HHT-butikken/turistkontoret i Strandgata, Ankerskogen svømmehall og sportsbutikker. Kartslipp 1 for områdene Hamar og Ilseng var 9. april, mens kartslipp 2 for Brumundkampen er 10. juni.

Turtraveren
kommer også straks. Ole Christian Bang og Geir Rogstad er våre i turtraversamarbeidet med Vang ol. Og Terje G trykker kartene. Vårpostene skal være ute 30. april. Nærmere info kommer i avisen og på nett 25. – 29. april.

Langtidsvarsel for hele sesongen – løpsstatistikk
Medlemmer som begir seg utenlands på o-løp og kommer på resultatlister,  huske på å melde deltakelsen til Terje G – tegudbra@online.no . Han holder tak i løpsstatistikken og vi vil alle at den skal synliggjøre vår aktivitet. Eventor er ikke like godt utbygget i alle deler av o-verden.

 Æresmedlemskaffemøte 13. april
Æresmedlemmene hadde et hyggelig kaffemøte i Ankerskogen kafe etter årsmøtet i februar. De fant å ville gjenta det og møtes igjen fredag 13. april kl. 12:00 samme sted. Det er anledning for andre o-venner å slutte seg til – «Ankern er for alle».

 Idrettens oppfølging av flyktninger
Norges idrettsforbund inviterer til Webinar (nettbasert kurs) 27. april kl. 18:00 – 19:30 som en særlig oppfølging av ukrainske flyktninger til Norge. Nærmere om webinaret og påmelding her: https://www.idrettsforbundet.no/Kalender/webinar-idrettens-oppfolging-av-flyktninger-som-kommer-til-norge/

Så sees vi i skogen Mh Einar Lund Leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *