Nytt fra Hamar ok Nr 04/22 – uke 13

Formiddagsmedlemsmøte onsdag den 6. april 2022 med Tommy Olsen

Vårt medlem i Ottestad, Tommy Olsen, fersk i klasse H 55, snakker om allsidighet og idrettsglede med utgangspunkt i hans bok Allsidighet og idrettsglede som han utga for et par år siden. Tommy har meritter både nasjonalt og internasjonalt i skiorientering og skiskyting, se: https://no.wikipedia.org/wiki/Tommy_Olsen_(skil%C3%B8per)

Formiddagsmedlemsmøtet settes kl. 12:00 i Kulturverksted 3 i 2. etg. i Hamar kulturhus og avsluttes med servering i Kafe Satelitten. Det er ingen forhåndspåmelding og startkontingent. Møtet er for alle o-venner av Hamar orienteringsklubb.

Langtidsvarsel: o-sesongen nærmer seg

Sportslig komite melder at Torsdagstreninger starter 21.4. i Ankerskogen. Hamar ok og Vang ol samarbeider også i år med arrangøransvar annenhver uke. Det blir opplegg for 3 aldersgrupper, i tillegg til treningsløyper/ukas løype. Aldersgruppene er 4-8 år, 9-12år og 13+.

Vår nye trener, Torbjørn Løkken, begynt å sende invitasjonen til skolene om skoleopplegg. Alle våre skolebarnforeldre og -besteforeldre bes være oppmerksomme og snakke fram tiltaket om det kommer dere for øre.

Men allerede før den 21.4. er det muligheter, se aktivitetskalenderen.

Korttidsvarsel: Stenfjellhytta i påsken

Stenfjellhytta er stengt påskedagene mandag 11. – onsdag 13. april, men holder åpnet palmehelgen, Skjærtorsdag, Langfredag, Påskeaften og 1. påskedag, som er siste dag i årets sesong. Men: Vi mangler betjening Skjærtorsdag, Langfredag og Påskeaften. En fersk undersøkelse viser at 3 av 10 bare vil reise på noen få dagers påskeferie, 2 av 10 reiser bort hele påsken. Det tilsier at det er 100 av o-klubbens 200 medlemmer som har en god mulighet til å ta en dag på Stenfjellhytta. Bidra så vi slipper å stenge! Se ledige økter her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jwIgSxyLj-I37WPaGw6pUHcJS0e0kBLE3PSEQGk8FVc/edit#gid=0

Åpent møte om Furuberget avholdt 16. mars

Hamar kommune avholdt et åpnet møte om Furuberget 16. mars i kommunestyresalen. Enkelte organisasjoner var direkte invitert, men det var også åpent invitert gjennom avisene. Fra Hamar o-klubb deltok Terje Gudbrandsen, Frode Hjort og Einar Lund. Kommunen ønsket å informere om ideer og tiltak i Furuberget og Frøbergsberget, men det ble også gitt mulighet for innspill. Se vedlagte innbydelse. Særskilt gikk Per Myrvang, som er deltidsprosjektleder for et prosjekt om tiltak i friluftsområder i Hamar, gjennom hva som var fulgt opp (og ikke minst hva som ikke var fulgt opp) av Flerbruksplanen for Furuberget av 1999. Vi etterlyste en reetablering av kontaktutvalget for Furuberget som ble etablert i 1986 og sjelden har møtt (i hvert fall ikke de siste 20 år). I tillegg sendte vi i etterkant inn en oversikt over hvilke interesser vi kan ha i forvaltningen av Furuberget (vedlagt «interessenotat»). Dersom noen i klubben ønsker mer informasjon, ta kontakt med meg.

dok se under;

Furuberget og Frøbergsberget – interessenotat II 2022
invitasjon til åpent møte

Einar Lund Leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *