Nytt fra Hamar ok Nr 02/22 – uke 4

Noe nytt fra Hamar ok nr. 2/22, uke 4/2022, årsmøte, frasigelse av verv, Ivar Vamnes, Stenfjellhytta.


Årsmøte 17. februar kl. 18:00 i Klubbscene Rolf Jacobsen, Hamar kulturhus 

Vi urbaniserer oss og markerer idrettens tilhørighet til det utvidede kulturbegrepet og o-sport for alle.

  • Stedet blir Klubbscene Rolf Jacobsen, inngang fra Stortorget ved Kafe Satellitten.
  • Møteplanen er slik: 18:00 årsmøte – 1. del, 19:00 kåseri: Pre-o-opplevleser ved Sigurd Dæhli/Geir Myhr Øien, 19:45 koldtallerken fra Kjøkkenet AS med tilhørende o-prat og kaffe, 20:15 årsmøtet fortsetter.
  • Det er fysisk deltakerbegrensing (smittebegrensninger) på 30 personer; derfor og pga. serveringen må vi ha påmelding. Å delta via Teams er også mulig; angi det i påmeldingen. Påmeldingsfrist er tirsdag 15. februar kl. 20:00 til simen.oskal@gmail.com eller tlf/sms 99547792
  • Frasigelse av verv:
    • Frasigelse av årsmøtevalgte verv meldes til valgkomiteen v/Jan Olav Tuterud, otut@online.no eller tlf/sms 47607405 innen 31. januar.
    • Frasigelse av styreoppnevnte verv meldes til leder Lund, eina-lu2@online.no eller tlf/sms 90146218 innen 31. januar.

Har du glemt forskjellen, oversikt over verv, enten det ene eller andre finnes på hjemmesiden under dokumentsenter: https://www.hamarok.no/arsmotedokumenter/#elf_l1_Lw og https://www.hamarok.no/andre-dokumenter/#elf_l1_Lw

Ivar Vamnes 1936 – 2022 

Ivar sovnet stille inn 19. januar i Brumunddal.

Ivar kom sammen med Inger til Hedmarken i 2000 og ble straks medlemmer av Hamar ok. Da hadde Ivar vært aktiv et langt o-liv. I NTNUIs annaler om storløpet Hu & Hei står det om en diskusjon på Studenterhytta i 1960 om årets (dårlige) orienteringssesong. De kom frem til at vanlige orienteringsløp var for korte slik at kondisjonen ikke kom til sin rettDa lanserte Ivar Vamnes ideen om et virkelig Hu og Hei-løp. Det første løpet bestod av kun én runde på rundt 20 km i luftlinje. Senere har Hu og Hei gått over to dager, og hvor selve Hu og Hei-løpet, eller “Gampeløpet”, går dag to og er opptil 30 km. Mange er de studenter som i dag bør sende en minnetanke til Ivar for slitsomt strev i Bymarkas myrer, men med mye ståhei og godt o-miljø. Ivar fortsatte sin o-karriere hos oss med mange løp hvert år – inntil han fikk en ugrei kamerat; Parkinson kom og blandet seg inn i veivalg og konsentrasjonsevner. Fra 21 starter i 2012 ble det én i 2018 som den siste. Ivar var stillfarende, men konsis i sin medvirkning når han slapp til. Han har mange venner som medlem av Skogkarenes klubb fra botiden i Oslo-området og her oppe på Hedmarken. Vi har satt stor pris på hans tilstedeværelse i vår klubb.

Stenfjellhytta – akutt

Det mangler betjening førstkommende helg, 29.-30. januar! Noen som kan smøre skiene, brette opp ermene og varme kanelboller? Etter koronaåpningen har det vært god trafikk. Om det praktiske, se her: https://www.hamarok.no/2021/11/06/dugnadsinnkalling-stenfjellhytta-2021-2022/

Mh Einar Lund Leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *