Dugnadsinnkalling Stenfjellhytta 2021/2022

Kjære alle medlemmer i Hamar Skiklubb og Hamar Orienteringsklubb

 

Hamar Skiklubb og Hamar Orienteringsklubb har driftet Stenfjellhytta tre vintersesonger nå, og etter evalueringsrunder i vår er vi kommet frem til at dette vil vi fortsette med! Medlemmene som bidrar på dugnad gjør en kjempeinnsats! Driften har resultert i kr 150 000 i overskudd de to første årende. I 2021 ble overskuddet kr 85 000, men dette skyldes blant annet at vi måtte holde stengt en del helger pga smittesituasjonen.

Vi er helt avhengige av at våre medlemmer også denne sesongen er villige til å være på Stenfjellhytta ei helg eller enkelte dager. Det er muligheter for overnatting. Dere må også gjerne engasjere besteforeldre, venner, barnefamilier etc selv om de ikke er medlem av klubben. Vi mener at det er behov for minst 2 personer per dag/vakt. En familie som har med barn som kan bidra litt, vil nok klare dette sammen. Selvfølgelig vil trafikken variere en del, ikke minst avhengig av været.

Vi har ellers den samme oppgavefordelingen mellom klubbene:

Innkjøp av varer:  Erik Grøndalen (Hamar O-klubb)

Kjøring av varer fredager: Einar Lund (Hamar O-klubb)

Økonomi/regnskap: Ingrid Robøle, (Hamar Skiklubb)

Dugnadsansvarlig: Ingrid Robøle (Hamar Skiklubb)

Detaljerte instrukser om dugnadsvaktene vil dere få tilsendt i forkant, men dere må regne med å bruke hele dagen (fra ca 9 – 18). Stenfjellhytta åpner 2.dag jul, og vi holder åpent tom  1.påskedag. Åpningstid vil være klokka 11-16.

Det legges her ved ett felles google ark, hvor man kan gå direkte inn og skrive seg opp der man kan ha dugnad. Viktig å krysse av for hvilken klubb du er medlem i/alternativt om du er medlem i begge klubbene (da gjør du en dugnad for begge klubbene).

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jwIgSxyLj-I37WPaGw6pUHcJS0e0kBLE3PSEQGk8FVc/edit#gid=0

Alternativt kan dere sende mail til meg, så fyller jeg inn vaktene.

Vel møtt til dugnad!

Vennlig hilsen Ingrid Robøle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *