7 KM-titler til Hamar o-klubb i helgen

Hamar o-klubb hadde god uttelling i helgens to kretsmesterskap, spesielt i de eldre klassene. I Elverum (mellomdistansen) ble det KM-tittel til Marianne Myklebust (D50-), Kjersti Rønning (D60-), Terje Gudbrandsen (H60-) og Inger E. Vamnes (D80-).  På sprintdistansen på Sand fikk klubben tre kretsmestere; Einar Lund (H70-), Randi Aas Fjæstad (D75-) og Inger E. Vamnes (D80-). Videre ble det 4 sølv- og 4 bronseplasseringer på mellomdistansen og 1 bronseplassering på sprinten. Av de totalt 20 startene i KM-klassene på disse to løpene fikk vi hele 16 på medaljeplass. Det må kalles god uttelling! Gratulerer til alle!

Neste helg er det KM i langdistanse og stafett. Det arrangerer vi selv, så alle får ikke mulighet til å øke på medaljefangsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *