Nytt fra Hamar ok Nr 8/21 – uke 33

Etter oppstart i Vang 12. august er det Hamars tur med torsdagssamling 19. august

Prestrud skole er stedet kl. 17.30 med gruppen Lome-Lien som arrangør. Er du usikker på opplegget er det orientert om tilbudet spesielt for barn og unge på hjemmesiden til Hamar ok under «Barn og ungdom». P.g.a. smittesituasjonen blir det ikke Milk-tilbud med saft og boller. Løypene blir stående til neste onsdag. Minner om informasjonskanalene for våre barne- og ungdomsaktiviteter i tillegg til vår hjemmeside her: Hamar orienteringsklubb https://www.facebook.com/groups/110748192270248 og særskilt gruppe for o-trening Hamar/Vang:  https://www.facebook.com/groups/383417332025111

Nammo-cup allerede i dag 18. august

På Gjøvik med gledelig stor deltakelse – 143 stk. Men dessverre bare to fra Hamar ok. Det er familien Ranestad med lagleder Øyvind som holder Hamar-fanen. Hva er Nammo-cup? 

Se Mjøs-o hjemmeside www.mjoso.no. Det er også sosial samling i Mjøs-o-regi etter KM mellom (se under) lørdag 21. august. Bruk torsdagssamlingen 19. august som «oppvarming» for å «bli varm i trøya» igjen etter den lange koronapausen. 

 

KM lang og KM stafett for Innlandet forberedes for tiden

28. og 29. august samles vi i Stange allmenning syd og øst for Bergesjøen på arena Hersjøvangen. Løpsleder er Jan Olav Tuterud har kontroll. Løypene er lagt. De som ikke er spurt om å være mannskap har full anledning til å delta som løpere – la det å sport i det. Sportslig komite tar imot stafettinteresserte. Det er også mulig med individuelle starter søndag. Innbydelse og nøkkelopplysninger ligger i Eventor. Vi vurderer koronasituasjonen, men vil sannsynlig åpne for kiosksalg med kaffe, brus og vafler. Uansett er Lalumsvangen setermuseum er åpent for servering. Velkommen til reale skogsløp.  

 

Før våre KM kan det varmes opp med KM mellom og KM sprint 

KM mellom er lagt inn i tradisjonsrike Mjølnerløpet i Elverum lørdag 21. august og KM sprint går som del av Odalsløpet på Sand (sentrum) i Nord-Odal søndag 22. august. Fin anledning til å oppøve ferdighetene før KM lang og stafett. Påmeldingsfristene er onsdag kveld (Odalsløpet) og torsdag kveld kl. 19:59 (Mjølnerløpet). 15 fra Hamar påmeldt lørdag – plass til flere. Vanligvis mye tyttebær ved arena Loken skistadion syd for Leiret. 

Sees vi på løp igjen? 

 

Mh

Einar Lund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *