Nytt fra Hamar ok Nr 7/21 – uke 27

Det begynner å bli o-løp igjen

Mange avlyste løp på Eventor i juni, men det lysner. Løpsstatistikken på vår hjemmeside er mager, men Vegard Ranestad er et lysende fyrtårn på topp. Andre har kommet så vidt i gang, bl. a. på Sørlandsgaloppen.
På hjemmesiden er førstkommende helg annonsert, Gammelskolla 2-dagers, arrangert av entusiaster fra gamle Ringsaker o-lag. Stor påmelding så langt, men plass til flere fra Hamar. 60 km fra byen, 15 km fra Sjusjøen.
Neste helg, fredag og lørdag, er det Nord-Gudbrandsdal med Rapham-løpet og Tormod skilags Myggklasken. En fortsettelse kan være Dovrefjell på søndag. Se Eventor

 

Vi arrangerer bedriftsløp tirsdag 10 august

Et løp vi har tatt på oss for Mjøs-o i samarbeide med Vang ol. Arena Prestrud skole. Løpet var planlagt i våres, men avlyst pga. smittesituasjonen. Vegard Ranestad er løypelegger. Vi trenger et noen få arrangørvillige. Meld dere til Øyvind Ranestad eller meg. 

 

Torsdagsamlinger starter igjen torsdag 12. august

Med Vang ol som arrangør. Vi regner med at smitte situasjonen kan gjøre disse løpene tilnærmet «normale» igjen fra da. Minner om informasjonskanalene for våre barne- og ungdomsaktiviteter i tillegg til vår hjemmeside her: Hamar orienteringsklubb https://www.facebook.com/groups/110748192270248 og særskilt gruppe for o-trening Hamar/Vang:  https://www.facebook.com/groups/383417332025111

 

KM i august

Planlegging av KM lang og stafett 28. og 29. august er i gang. Løpsterreng er Stange allmenning syd og øst for Bergesjøen, nærmere Hersjøen, Gammelsaga og Lalumsvangen. Løpsleder er Jan Olav Tuterud. Han ønsker seg flere mannskaper og tar i mot henvendelse. Fin måte og bli kjent i området med tanke på pinseløpene som vil gå i samme område 2022. Lalumsvangen setermuseum er åpent for servering i hele sommer. Løypeleggere Erik Grøndalen, Andreas Huber (lang) og Frode Hjort og Einar Lund (stafett).  

 

Stolpejakten

går sin gang i det store bildet land og strand rundt. Det finnes nesten en stolpe bak hver busk og på hvert gatehjørne som de iherdige ikke kan unngå.
Vi har påtatt oss et særopplegg med 10 poster under Brannvernuka 2021 samarbeid med Vang OL Stine Kirkevik er vår medarrangør. Med tanke på neste år er det en god innføring i Stolpejakt-planlegging og gjennomføring og Stine (og jeg) ønsker oss ytterligere én som kan delta/bidra. 

 Fortsatt god sommer 

 Mh

Einar Lund, Leder Hamar ok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *