Nytt fra Hamar ok Nr 3/21 – uke 12

Årsmøtet er gjennomført

Delvis digitalt med ti samlet i kantina på Børstad ungdomsskole/Børstad friidrettspark og seks på Teams. Ikke noe moro med slike møter, men saker og valg ble gjennomført. Einar Lund ble gjenvalgt som leder, Arne Arnesen ble ny nestleder. Det ble fattet vedtak om noen endringer i organisasjonsplanen, om verdenscup i 2023 (som fremdeles ikke er avklart), styrking av juniorsatsing og utbygging av Gubbestua. Protokoll kommer på hjemmesiden.

Sportslig komite er i gang, 

har tatt tak og laget en sesongplan. Vang og Hamar vil fortsatt samarbeidet om å alternere torsdagssamlinger og samarbeiode om andre aktuelle aktiviteter. Torsdagene starter som ”ukens løyper” i en uke og deretter som ”usynlig-o”. Første ordinære opplegg i Furuberget torsdag 15. april. Ny plan for 2021 vil komme på hjemmesiden under  https://www.hamarok.no/treningslop/. Følg etthvert med på aktivitetskalenderen, www.hamarok.no/events/. I sportslig ble valgt Øyvind Ranaestad, Sverre Berg Lutnæs, Lars Grøndalen og Gudbrand Lien og Emma Bangstad Bergresen og oppgavefordelingen dem i mellom kan dere se i protokollen.

Stenfjellhytta – påskeåpent, stolpejakt og film

Åpent i helgen nå og f.o.m skjærtorsdag t.o.m 1. påskedag. Fint tilbud for hjemmeferierende. HHT har fått laget fin film som kan inspirere til tur i Vangsåsen og kanelboller servert av våre (i filmen, unge dugnadsentusiaster). Se  https://ut.no/hytte/10684/stenfjellhytta. Så er serveringsdugnaden avsluttet for sesongen. Men Vang ol og Løten ol har lagt ut 40 skistolpejaktposter fram til 1. mai. Stenfjellhytta er et godt passeringspunkt for mange turer. Base/helgeopphold for smågrupper er mulig hele perioden. Nøkkel hos Erik Grøndalen, erikgr@online.no.

Tegne o-løyper og arrangere o-løp – kurs

NOF annonserte forleden kurs/opplæring i OCAD løypetegningsprogram etter markering av behov for slikt i en større klubbundersøkelse i vinter, også ønske om arrangement av enkle o-løp og bruk av tidtakerutstyr. Det finnes flere digitale kurs i OCAD og Purple Pen. Enkelte i klubben har tatt slikt kurs og skal samles over påske for å friske opp under Terje G`s kyndige ledelse. Nysgjerrige/interessert kan ta kontakt med ham.

NOF inviterer til digitalt kurs 8. april  i arrangement av enkel o-løp/treninger med bruk av Brikkesys og Livelox her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3931og reklamerer generelt for andre kurstilbud i kursportalen her:  https://eventor.orientering.no/Activities?organisationId=2

O-påsken starter i år på hjemmebane – påskeløyper

Driftige Terje G kom Sportslig komite i forkjøpet og har allerede lagt ut påskeløyper i Furuberget, lang og kort og en særskilt o-teknisk. Han melder om nesten 70 % snøbart i Furuberget. Finn løypene her: https://www.hamarok.no/2021/03/26/paskeloyper-i-furuberget/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *