Påskeløyper i Furuberget

Mange blir nok hjemme denne påsken, så da kan man jo ta en treningstur i Furuberget i stedet for en skitur. Det er lagt ut 2 løyper. En vanlig løype, lang, på 4,2 km med målestokk 1:7500, og en vanlig løype, kort, på 2,3 km med målestokk 1:5000. Begge er på A-nivå med mange poster og fokus på kartlesing. Det er også lagt ut en variant av langløypa der deler av kartbildet er fjernet slik at man må være mer nøye med retning og avstand og har litt færre detaljer å lese seg inn på. De som ønsker en kortere variant av denne kan kutte ut postene 9-16.
Nedenfor kan du også laste ned et kart med alle postene. På det kan du lage din egen løype.
Det er ingen koder eller stemplingsenheter på postene, kun små treningsskjermer. De fleste av skjermene har påsydd refleks, så ei nattøkt er å anbefale. Skjermene blir hengende ute til og med andre påskedag.
Pr 26. mars er omlag 70% av løpsterrenget på langløypa tilnærmet snøfritt. Lysløypa og de større stiene er glatte, så sko deg deretter.
GOD TRENINGSTUR I PÅSKEN!

Lang løype
Kort løype
O-teknisk løype
Alle poster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *