PM Tøffen/Tøffelen i Furuberget lørdag 28. nov.

Resultater fra løpet, last ned her.

Klassevis fellestart fra kl. 13:00 med fem min. mellom rom i flg. rekkefølge: SuperTøffen, Tøffen, Tøffelen og Suppe-Tøffelen. Felles avgang med en meters avstand til felles start med en meters avstand i samme rekkefølge kl. 12:45, 12: 50, 12:55 og 13:00

Løypelengder og kart:

Løypene består av ulike sløyfer som skal løpes 1, 2 eller 3 ganger, avhengig av klasse. Alle skal derfor en eller flere ganger innom «vendepost», som også er startpunkt. Husk å stemple også der, men ikke når du starter.

Det er meldt kuldegrader. Men lite nedbør i det siste gjør at stier ikke er spesielt isete/glatte. Skogen er lauvløs, god sikt. Det brukes vanlig Emit brikke, men postenhetene er tøtsjfrie. (Emitag skal ikke brukes)

Utendørs arena/ubekvemmeligheter:
Pga. stor deltakelse er det begrenset plass i gapahuk, dere må spre dere godt også på utsiden og holde avstand. Enkel felt-do vil bli satt opp, men gjør unna mest mulig før ankomst (bilister på bensinstasjon o.a.).

Deltakeravgift (endring fra innbydelse):
kr 40,- vil bli fakturert klubbene på «vanlig» måte.

Smittevern:
I hht. NOFs regler av 20. aug. 2020 og meddelelse fra NOF per 9. november 2020, se evt. http://www.orientering.no/, men det viktigste hitsatt:
– Desinfeksjonsmiddel er tilgjengelig på arena, men spriting ikke obligatorisk før start siden postenheten er tøtsjfrie
– Kart kan beholdes, men skal umiddelbart puttes i sekk eller innenfor skjorta
– Etter raskt skifte og egen drikke, bruk munnbind og/eller hut dokk ut av arena og hjem; gjelder spesielt deltakere fra kommuner med høyt smittetrykk.

Men uansett og alt i alt: velkommen.

Løpsleder og smittevernleder: Einar Lund, 90146218

Last ned PM her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *