Dugnad Stenfjellhytta 2020-2021

Kjære alle medlemmer i Hamar Skiklubb og Hamar Orienteringsklubb

 

Hamar Skiklubb og Hamar Orienteringsklubb har driftet Stenfjellhytta to vintersesonger nå, og etter evalueringsrunder i vår er vi kommet frem til at dette vil vi fortsette med! Medlemmene som hadde dugnad gjorde en kjempeinnsats! Driften har resultert i kr 150 000 i overskudd hvert år , og dette er ett godt økonomisk bidrag til klubbene (vi fikk kompensasjon for de helgene vi holdt stengt i mars/april gjennom tilskuddsordning).

Vi er helt avhengige av at våre medlemmer også denne sesongen er villige til å være på Stenfjellhytta ei helg eller enkelte dager. Det er muligheter for overnatting. Dere må også gjerne engasjere besteforeldre, venner, barnefamilier etc selv om de ikke er medlem av klubben. Vi mener at det er behov for 3 personer per dag/vakt. En familie som har med barn som kan bidra litt, vil nok klare dette sammen. Selvfølgelig vil trafikken variere en del, ikke minst avhengig av været. I tillegg vil det bli en noe ekstra jobb for å ivareta smittevernsreglene.

Klubben har nylig hatt møte med HHT og vertskapet på de andre hyttene (som har hatt åpent i høst). Vi har derfor blir enige om samkjøring av smitteverntiltak som blant annet består av 1 meters avstand på gulvet foran disken, plakater på bordene, tilgjengelig håndsprit for gjester, ikke selvbetjening av mat  (gjestene tar brus/sjokolade, resten serveres av oss), mm. I tillegg er det nå montert en plate i akrylglass over disken. Vi følger selvfølgelig til enhver tid gjeldende smittevernregler, og det kan selvfølgelig skje at vi må holde stengt i perioder.

Vi har ellers mye av samme oppgavefordelingen mellom klubbene som i fjor, og den er som følger:

Innkjøp av varer:  Erik Grøndalen (Hamar O-klubb)

Kjøring av varer fredager: Einar Lund (Hamar O-klubb)

Økonomi/regnskap: Ingrid Robøle, (Hamar Skiklubb)

Dugnadsansvarlig: Ingrid Robøle (Hamar Skiklubb)

Detaljerte instrukser om dugnadsvaktene vil dere få tilsendt i forkant, men dere må regne med å bruke hele dagen (fra ca 9 – 18). Stenfjellhytta åpner 2.dag jul, og vi holder åpent tom  2.påskedag. Åpningstid vil være klokka 11-16. I år har vi i Innlandet vinterferie i uke 9, mens Oslo fortsatt har uke 8. Det blir derfor forsøkt å holde åpen deler av uke 8 også.

Vi sender ut i år ett felles googleark, hvor man kan gå direkte inn og skrive seg opp der man kan ha dugnad. Viktig å krysse av for hvilken klubb du er medlem i/alternativt om du er medlem i begge klubbene (da gjør du en dugnad for begge klubbene).

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ICT0cy9PNnZxU-i-Gtfy76rOXceeOr2XXAQk9nsOQWA/edit?usp=sharing

Alternativt kan dere sende mail til Ingrid Robøle ingrid.robole@gmail.com, så fyller hun inn vaktene.

Håper tiden fremover tillater at det blir mange fine dager på Stenfjellhytta – håper vi ses!  Nå kribler det i hele kroppen, venter på snøen nå:)

 

Vennlig hilsen Ingrid Robøle, videreformidlet Hamar ok med hilsen

 

Einar Lund

Leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *