Gode løp av Emma og Vegard på NM Ultralang

IF Sturla og Lierbygda O-lag arrangerte i dag NM Ultralang, som fant sted nord i Drammensmarka (i nærhtene ev Eiksetra). Fra Hamar OK stilte Emma Bangstad Bergersen (D 17-18) og Vegard Ranestad (H 17-18). Emma ble nr 24 og Vegard nr 31, og begge fikk da også poeng i karrierens første Norgescupløp. Gratulerer.

Begge var greit fornøyd i dag. Vegard var mest fornøyd med første halvdel av løpet. Han fikk en litt kjedelig bom på slutten, og ble veldig sliten i bena etter et par timers løping. Emma løp veldig sterkt på slutten og tok igjen flere godt plasserte løpere. Nedenfor ser vi Vegard og Emma i aksjon fra dagens løp.

Resultater m.m. finner du her.

I morgen er det Norgescup mellomdistanse, i samme områder som dagens NM ultralang.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *