Noe nytt fra Hamar ok er uke 35/2020

KM lang og KM stafett fra Natrudstilen, Nammocup løp nr. 4, treningsløp på Prestrud skole, Klubbmesterskap i langdistanse.

KM lang og KM stafett fra Natrudstilen – bekvemt nær i fjellnært terreng

Med oppvåknende o-interesse gjennom klubbmesterskap sprint sist uke, flere bedriftsløp for de som driver med det og kommende Nammocup til onsdag, ligger det tilrette for innsats i KM lang lørdag og KM stafett søndag i Lillehammers regi.

Hver og en tar ansvar for egen påmelding innen leggetid i morgen kveld for lørdagens langdistanse, mens lagentusiasmen meldes snarlig inn til sportslig komitees medlemmer slik at de kan herte sammen konkurransedyktige lag i egnede aldersklasser.

Sportslig har disse adressene:
mona.lome@gmail.com
sverresen@gmail.com
lars.grondalen@gmail.com
og stinekirkevik@hotmail.com

Men først skal vi gjennom …

Nammocup løp nr. 4

… som går til onsdag kl 17.30 i Ankerskogen. Stor påmelding (145 stk) allerede. Alle de som er for gamle til å delta, oppfordres til å stille ringside og se hvordan ungdommene løser den nye utfordringen «runners choice».

Før vi drar på …

treningsløp på Prestrud skole torsdag fk. kl. 17.30 –

med arrangørlaget Nilsen/Meyer/Alu som ansvarlige. Vel møtt.

Og er klare for …

Klubbmesterskap i langdistanse

… som kommer torsdag den 3. september i Gjøvika NV Stange kirke; felels for flere klubber arrangert av Vallset/Stange. Koronaenklet arrangement med innbydelse som ligger på Eventor. Nærmere om klubbesterskapsklassefordelinger kommer, så her kan dere vente med egnepåmeldingen til i neste uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *