Nytt fra Hamar ok


Myrtrampen – høstensesongens første lokale løp med klasseinndeling fra førkoronaens tidsaleder.
Påmeldingsfrist onsdag fk. Også åpne klasser med påmeldingsmuligheter i siste liten. Se Eventor. …

Myrtrampen kan kombineres med kveld/natt på Stenfjellhytta – repetisjonsvarsel
I Noe nytt fra Hamar ok 22. aug ble dere tipset om at Myrtrampen går ved Tørbustilen – et drøyt langstrekk fra Stenfjellhytta og at å benytte hytta til ”opplading” og ”høydeopphold” på Stenfjellet lørdag kveld. Mat og drikke må medbringes og selvstelles på kjøkkenet. Det er tendens i tiden til at matstellet må organiseres svært koronasikkert. Hyttedriftssjef Erik Grøndalen må ha påmelding snarest.


Klubbmeterskap i sprint
… vil bli lagt inn i Vang ok`s torsdagstreningsløp på Ridabu torsdag 20. august. Det vil komme nærmere informasjon om klasseinndeling og påmelding.

Klubbmesterskap i langdistanse
… vil bli arrangert av Vallset/Stange torsdag den 3. september som et felles arrangement for flere klubber. Årsaken er at Vallset/Stange ønsker inkludere sine o-venner i klubbens 75 års-markeringer. Vallset/Stange er en sammenslutning av flere klubber, men det eldste stifte 26. aug. 1945.
Se mer om det her: http://www.vallset-stange.no/p/28097/lagets-historie
Innbydelse kommer etterhvert.

Bedrifts-o-løp er også et løpstilbud
… og har startet opp etter koronapause. Tirsdager som vanlig fra nå og ut september med påminning lagt inn i klubbens aktivitetskalender. Har ikke bedrift å delta for? Det går an å stille for Hamar ok. Nærmere oversikt og terminliste her: http://www.hedoppbedriftsorientering.no/


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *