Eirik og Mari Ovidia på Hovedløpet i Lørenskog

I helgen har Hovedløpet i orientering (for de i alderen 14-16 år) blitt avholdt i Lørenskog-området, med Østmarka orienteringslag som arrangør. Bortimot 400 deltakere er bra i disse koronatider.

På gårsdagens langdistanse stilte ingen Hamar OK løpere til start, men på dagens sprintdistanse stilte Eirik Olsen Kirkevik i H14 og Mari Ovidia Ranestad i D15. Eirik bommet på to poster og var ellers godt fornøyd med løpet. Det ble disk på Mari Ovidia, siden hun hadde sett feil på en postkode. Sånt er imidlertid fort gjort på en stressende sprint. Vi er imidlertid sikre på at begge to hadde flotte opplevelser og drar med seg nyttige erfaringer til senere anledninger. Nedenfor er bilder av Eirik og Mari Ovidia fra dagens løp.

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultater med mere finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *