Nytt fra Hamar ok Nr 1/24 – uke 2/24

Noe nytt fra Hamar ok nr 1/24 – uke 2/24 den 12. januar 2024 –Stenfjellhytta, Trener 1-kurs, klubbutvikling, påminnelser

Stenfjellhytta igjen – nødrop
Nødrop fra Ingrid Robøle: mangler vakter f.k. lørdag (den 13.1. og n. helg 20.-21.1. og noen dager i vinterferie og påske. Oppfordring om å stille opp gjelder alle, familiehelg med barn er mulig. Ungdommer som melder seg tilbys hver kr. 500 per dag. To av våre kjekke, Mari Ovida og Emma, har allerede hatt vakter. Jeg utfordrer andre, snakk med dem om hvordan det er.

Påmelding til vakttjenste her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uDIM5D8AmWe8mmp8Tyt8mCy5NqKjN5ldILRcVjsBktY/edit#gid=0

Turfolket setter pris på at hytta er åpen. Stor trafikk i romjula. «En medlemsbelønning» er full middag på Mammuthuset til Ole Nashoug 25. april.

Etter noe omskifting og usikkerhet med kanelbolleleverandør høsten i 2023, bakes fra nyttår bollene av Mette Falstad, Retrobakeriet, nyetablert i Skolegata i Hamar.

I den forbindelse dukket Lille bolle trille opp:

Trille tett er ikke lett – Lett er ikke store mengder – Mengdetrill kan gå i ball

Til bolletrill man synge bør – Blande, elte, trill til trall – Så blir det boller slik det skal

 

Trener 1-kurs

Kretsleder Tone Bleken Rud minner om trener 1-kurs som avholdes på Stange over to helger i vinter. Det er annonsert i Eventor med invitasjon og påmelding: Eventor – Aktivitet: Trener 1 kurs, Stange i Innlandet, starter 17.-18. februar 2024 (orientering.no)  Foreløpig er det påmeldt 4 – 5  stk.  Fint om noen i Hamar ok fatter interesse og vil skolere seg. Hamar ok betaler evt. utgifter for den enkelte.

Klubbutvikling

Tone Bleken Rud minner også om tilbud om kurs i klubbutvikling. NOF ønsker å sette opp en slik samling i Innlandet i løpet av vinteren. Det bør være med en del deltakere for at det skal gi noen nytte. Fint om hun kan få en relativt rask tilbakemelding (helst innen onsdag i neste uke) på om dette er noe som kan være interessant, så prøver vi å finne et tidspunkt i samråde med NOF. Se informasjon fra NOF her – http://www.orientering.no/media/filer_public/cf/a7/cfa7182c-e323-4d42-ae7b-cadcaa1350cc/klubb_-_og_aktivitetsutvikling_orientering_2023_2024.pdf.  Hamar ok betaler evt. utgifter for den enkelte.

 

Aktiviter/påminnelser

Styremøte onsdag 17. januar

Medlemskaffe i Anker`n fredag 16. februar

Årsmøte i Hamar o-klubb, torsdag 22. februar 2024

Medlemskveld i Mammuthus torsdag 5. april

 

Mvh

Einar Lund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *