Nytt fra Hamar ok Nr 04/23 – uke 17/23

Noe nytt fra Hamar ok, nr. 4/23 – uke 17/23, torsdag 27. april 2023. Snø i Furuberget, pinsen nærmer seg, informasjonskanaler

 Snø i Furuberget – o-løp
Meldingen i Noe nytt fra Hamar ok 1. april om snøfritt i Furuberget trekkes tilbake. O-løpsoppstarten i går 26. april ble avlyst. Neste mulighet er onsdag 3. mai. (Og i dag er det ikke første april.)

Onsdager: Nyordningen i treningsløpssamarbeidet Ringsaker-Hamar-Vang er at onsdagsløpene formelt er nærløp og legges i Eventor. Påmelding bør skje gjennom Eventor tirsdag kveld, men formell frist er samme dag 17:59, dvs. påmelding ved frammøte er mulig. Ingen startavgifter. Tidtaking. Det vil også bli satt opp en deltakelsesoversikt, med eventuell klubbvis premiering av innsatsen gjennom sesongen.

Torsdager: trening for de yngste i samarbeid med Vang. Pga. snøen flyttes 27.4. fra Hedmarkstoppen til Imerslundmarka. Nytt av året for oss i Hamar er at påmelding skjer gjennom systemet Spond.

Mer informasjon om alle tilbud og lenke til Spond under «Sportslige tilbud» på hjemmesiden og på facebook. Godt framforhandlet med Ringsaker og Vang av vår sportslige komite. Kort applaus.

 

Pinsen nærmer seg
To løp i Hamar – Løten-samarbeidet. Arena begge dager i Løten. Se Eventor eller pinselopene.no.

Sentrale funksjoner som skal besettes av Hamar er kantinesjef, løpskontrollør, startsjef (besatt) og småtroll (besatt). Øvrige besettes av Løten. I tillegg til disse to ledige trengs mannskap. Interesserte kan melde seg til ass. løpsleder. Hovedbemanningen ellers er Frode Hjort, pinseløpsleder, Tore Stenseth, Løten, økonomi, Marius Øye, Løten, IKT, Sigurd Dæhli, Løten, løpsleder og Einar Lund, ass. løpsleder.

 

Informasjon – hjemmeside og facebook
Hjemmesiden er nylig revidert for å være mer mobiltelefonleservennlig. Likeledes har klubben en stor facebook-gruppe som brukes aktivt, særlig av sportslig komite Sakkyndige på slikt sier menneskeheten er med mobilavhengig og dermed må alt kunne fattes raskt og effektivt uten å bomme. På fjesboka vår kommer påminnelser om retningsendringer i aktivitetsveivalgene først og raskest ut. Heng med…!

 

Mh

Einar Lund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *