Nye æresmedlemmer i Hamar OK

Æresmedlemmene i Hamar ok samlet seg til kaffe og felles fotografering i Ankerskogen kafeteria siden alle ikke var tilstede på årsmøtet den 17. februar. Hyggelig prat om da de startet sin o-karriere.Edgar Myrvold i 1947 på vanlig løp arrangert av Vang o-lag ved Lavlia nord for Brumundkampen, Hans Narbuvold i regnvær med lånte o-sko to nummer for store og treningsbukse som ble søkk våt først på 1970-tallet. Arne og Erik fant hverandre fort som tidtakere på Furugampen ved Fatima, ett av de første løpene hvor dataassistert resultatregning ble nyttet.

Bilde 5773: Klubbens fire nye æresmedlemmene utnevnt 2022, f.v: Arne Arnesen, H60, Hans Narbuvold, H95, Edgar Myrvold, H90, og Erik Grøndalen, H65.

 

Bilde 5776: De tidligere æresmedlemmer tok godt i mot de nye, f.v: Terje Gudbrandsen, Arne A,rnesen, Hans Ruud, Hans Narbuvold, Tom Erik Brohaug, Edgar Myrvold, Einar Lund og Erik Grøndalen. Ole Chr. Sjølie ikke til stede, derimot Hansemann.

 

Bilde 5771: Hyggelig med kaffe og vafler før avfotografering.

Alle foto: Einar Lund

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *