Nytt fra Hamar ok Nr 12/21 – uke 51

Uke 51/2021, vi skriver onsdag 22. desember 2021. Solsnu, juletid, litt om verv og gamle minner.

Solsnu er gjennomført
Selv om sola rent faktisk ikke «snur», kan vi likevel la kompasset følge den oppadkommende sol og ønske oss et koronafritt år når den smelter snøen og føttene kan føle barmark. Vi får takke hverandre for i år og ønske hverandre god jul. Og selv om vår hjemmeside melder «ingen kommende events», ligger både Gløggen 26.12. og Marispanløpet 30.12. på Eventor fremdeles. 

Stolpejakten skifter mannskap
I styremøte 30. november ble Trond og Liv Feiring utnevnt til stolpejaktmedarbeidere for Hamar ok. De overtar etter Terje Malm – som vi takker for flere års innsats.  Trond og Liv skal samarbeide med Stine Olsen Kirkevik som bidrar aktivt som frisklivskonsulent i Hamar kommune. Stolpejakten i Hamar fortsetter som et samarbeide kommunen, Hamar ok og Vang ol. 

Æresmedlemsmøte
Klubbens første «æresmedlemsmøte» ble holdt 3. desember. Klubben spanderte en enkel lunsj på Kafe Satelitten. Drøset gikk med o-prat, litt mer o-prat, o-prat om o-utfordringer, o-prat om klubbens liv og levnet o.a. Hvem er æresmedlemmer? Første riktig svar sendt til klubblederen blir premiert. (Æresmedlemmer og styrets medlemmer kan ikke delta). Ledetråd: fem stk.  

Pinseløpsårsmøtet
Pinseløpsårsmøtet ble avholdt 2. desember. Torstein Berg, Løten, ble takket av som pinseløpsleder. Frode Hjort ble valgt som ny for to år – gratulerer. Erik Grøndalen, Arne Arnesen og Tore Jørgensen fortsetter. Med Norges-cup så det kan bli stor deltakelse. Mer på www.pinselopene.no

 

Spreke ungdommer da o-sporten var i utvikling.  

 

O-løpere fra Storhamar på haik med Hadeland o-lag 1953 

Ola Molstad har fått et bilde fra Trygve Rognstad og lurer på om noen kjenner to på bildet fra Storhamar. Til bildet skriver Rognstad: Jenta på planet og gutten som står til venstre er søsken og var fra Storhamar. De hadde syklet til Slidre og haiket med Hadeland o-lag deler av turen hjem, mens en tredje løper derfra syklet hele vegen hjem også. 

 

Fra eget arkiv

Hamar ok har hatt perioder med mange aktiviteter utenom det sportslige. MILK (Miljøkomiteen) melder til årsmøtet 1998 om gjennomført og vellykket senioraften (julebord) for klubbens voksne medlemmer (D/H 19- ) på Ridehuset den 5. desember 1997 – med bordtaler, sanger og dans og 23 deltakere.Eia det var i dag.

 

Mh

Einar Lund Leder Hamar ok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *