Nytt fra Hamar ok Nr 6/21 – uke 19

Trygt å dra på treningsløp – siste om o-korona

Siste i oppdaterte korona-/smittevern-opplysninger fra Norges orienteringsforbund (ref: http://orientering.no/nyheter/koronasituasjonen-pr-9-november/ ) per 16. april sier bl.a. at vi kan avholde vanlige torsdagsamlinger/treningsløp med frammøte på kjent sted og klokkeslett:

Barn og unge under 20 år kan i idretter uten kontakt trene og konkurrere utendørs, innenfor egen O-krets eller innenfor naturlig samarbeidsregion på tvers av kretsgrenser, forutsatt at det ikke er lokale regler som begrenser gjennomføringen.

For voksne kan arrangement/trening utendørs gjennomføres forutsatt at god avstand mellom utøverne, samt at alle deltakerne MÅ være fra samme kommune.

Våre opplegg på torsdager sammen Vang går derfor sin gang på torsdager kl. 17:30 med derpå følgende ukens løyper.

 

Finn fram-dagen gjennomføres ikke som sådan i Hamar i år, kun treningsløyper på Prestrud 

Torsdag 13. mai om ettermiddagen til vanlig tid 17:30 på Prestrud er våre løyper tilgjengelige på stedet og på nett i regi av grupperingen Tømmervol og Bergersen. Så fortsetter de som ukens løyper.

 

God ungdomsaktivitet for tiden – situasjonsrapport 

Veldig mye gode tilbud til løpere i HL og junioralder for tiden, både i helgene og i form av mandagstreningene. Dette har vært populære tilbud som har holdt gjennomgående høy kvalitet. Nylig vellykket aktivitet var bysprint i Gjøvik (tross ufyselig vårvær).

Det kommer flere Nammocup-løp. Pinseløpene 22. og 23.5, Totenåsløpet 29.5. og Myrsprinten 30.5 blir også rene barne- og ungdomstilbud (Selv om Totenåsløpet og Myrsprinten vil åpne for alle dersom det blir lettelser i tiltakene. Følg med på www.mjoso.no og https://eventor.orientering.no/).

Etter Myrsprinten planlegger Mjøs-o å arrangere noe sosialt på Ener skole for de som er 12 og yngre, mens ungdommen får et sosialt tilbud i etterkant av et av pinseløpene, begge innenfor hva som er mulig mht. smittevern. Følg med på www.mjoso.no. Kontakt for vårt opplegg for ungdommene er Øyvind Ranestad.

Minner om at det informeres om våre barne- og ungdomsaktiviteter i tillegg til vår hjemmeside her: Hamar orienteringsklubb https://www.facebook.com/groups/110748192270248 og særskilt gruppe for o-trening Hamar/Vang:  https://www.facebook.com/groups/383417332025111

Noen styreoppnvnte verv skal besettes

  • Ny medarbeider til stolpejakten. Terje Malm står ut 2021, men trenger en støttespiller for denne sesongen og en arvtaker.
  • Tur-o-utvalget har de siste årene bestått av Ole Christian Bang alene. For å få til et utvalg og avlasting av ham, trengs én til.
  • Løpsleder KM lang og stafett 28. og 29. august.

Gi en tilbakemelding de som har lyst til å tre inn/trå til. Enkel tilsettingsprosess vil bli gjennomført.


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *