Noe nytt fra Hamar ok uke 44/2020

Sesongen er over, styret har hatt møte og vedtatt;


Tøffen/Tøffen lørdag 28. november

som forsvarlig på terminlista (selv om Løten måtte avlyse Huldertrampen i dag pga. den nyoppståtte koronasituasjon på Hedmarken – om en måned kan det være ”åpnet” igjen). Hansemann sitter fullt konsentrert på Gubbestua for løpslederoppgaven. Han har besluttet å avlyse suppe i Dalvikvegen og har flyttet arena til gapahukene innenfor Lyren. Han stoler også på at faste arrangørmedirkere gjør sine egne forberedelser. Eventor vil bli oppdatert. https://eventor.orientering.no/Events/Show/13994

Hansemann har forøvrig siste dager blitt avbrutt i sine funderinger av skraping, maling og støvsuging, fordi endelig er

Gubbestuloftet ”pusset” på

Vinduer er malt innvendig, teppet støvsuget. Vask med støveklut, Glassklar til vinduer og bedre lys kommer og fullfører den aldeles ikke årlige julerengjøringen.  Om dette ikke er en stor nyhet, blir

Gubbestua større – utbygging under planlegging

Skiklubben trenger garasje til ny løypemaskin (mye større enn skuter) og har antatt et forprosjektforslag tegnet av arkitekt Einar Lund, 2316 Hamar. O-klubben kan få eget adskilt lager og ny trapp opp til annen etasje. Byggesøknad og finansieringsplan med søknad om tippemidler er under arbeid i skiklubben i regi av egen plan- og byggekomite. O-klubbleder Einar Lund, 2316 Hamar, deltar for å sikre o-klubbens interesser innledningsvis. Ny avtale med skiklubben kan bli årsmøtesak.

Siden det er nevnt blir det

Årsmøte 2021 torsdag 11. februar

Da er det bare for alle med rapportansvar å begynne å tenke på sine rapporter med innsendingsfrist søndag 10. januar 2021. Noen som har alt underlag klart/så og si klart er

Turtraver`n og Stolpejakten

Ole Chr Bang og Odd-Erik Jordheim avsluttet Turtraver`n med utdeling av diplomer og merker på Gubbestua sist torsdag og melder om over 300 solgte konvolutter og nedlastede turer i år mot knapt 240 i fjor – koronaeffekt? Terje Malm melder om 6000 digitalt registerte i Stolpejakten (manuell innlevering ikke telt opp enda) og 10 000 utdelte kart. Folk har gått stolpe opp, men ikke stolpe ned – det meldes om lite stolpeskader.

Tur- og kulturkart over Furuberget er revidert

Var i sin tid Trygve Hestads ide og bestilling. Ny symbolbruk og tegnforklaring er utviklet av Terje Gudbrandsen, flere stedsnavn er lagt inn. Den merkede Tippestien på 2 km har egen signatur som angir at HHT har forsynt den med reflekser på merkeflisene for ekstra hjelp/bruk under i mørketiden. Selges over disk hos HHT og Hamar turistkontor og har fått god respons. Den HHT har i tillegg kjøpt åtte stykker som skilt for montering/allerede montert som oppslag på infallsporter til Furuberget.

Resultatet for den koronaavbrutte sesongen på

Stenfjellhytta gir økonomisk mersmak

Vi fortsetter derfor samarbeidet med Hamar skiklubb og HHT om driften. Husvask er gjennomført, ved og skillingsboller er brakt opp. Hørsand gårds bakeri er ny skillingsbolleleverandør. Pga. smittevernrutiner vil økonomisk tellende normalbemanning økes fra to til tre. Mer informasjon og vaktlister vil komme.

Nye Innlandet o-krets har utfordret, vi tar på oss

KM lang i 2021 i Stange almenning den 28. aug.

Muligheten for KM stafett samme helg er tilstede. Her trengs det i første rekke løypeleggere og løpsleder(e). Det er anledning til å melde seg, jo før jo heller, for å være med i valg av kart og arena. (Pga. tidlig pinse vil ikke pinseløpene kunne gå i almenningen i 2021).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *