Noe sommer-nytt fra Hamar ok

Ny hjemmeside ble lansert i det stille 1. juli

  • … dvs. satt i operativ stand. Den er godt sammensnekret av medlem Tore Jørgensen, som også er web-ansvarig i fortsettelsen. Honnør til Tore! Den er lys og lett i grafikken med vekt på Hamars røde og grønne logofarger i tillegg til det hvite. Terje Gudbrandsen har i tillegg til Tore administratortilgang. De har arbeidet sammen om å overføre gammelt stoff til ny side. Mye er ikke overført, så den jobben forsetter. Savner dere noe spesielt er Tore og Terje rette adresser. Noen andre medlemmer – Simen Oskal, Mona Lome, Arne Arnesen og Gudbrand Lien – har ”redaktør-tilgang”, dvs. kan legge inn stoff. Flere kan det bli. Siden har samme adresse som før: www.hamarok.no

O-sommeren 2020 er ikke som andre o-somre,

  • men noen løp finnes. To sommertreninger i Løten er avviklet med god deltakelse, de to neste har Vang ansvar for, påmelding på Eventor til morgendagens på Brumund. Noen har dratt lenger og hjemmesidens nye løpende reporter Gudbrand Lien har meldt om flere ”utaskjærs” Mjøsa med tilhørende bilder.

Myrtrampen kan kombineres med kveld/natt på Stenfjellhytta

  • Myrtrampen går ved Tørbustilen – et drøyt langstrekk fra Stenfjellhytta. Klubben inviterer/oppfordrer til å benytte hytta til ”opplading”. Lørdag kveld med høydeopphold kan være fint. Det er noen sengeplasser, ellers god plass på liggeunderlag på gulvet. Sengene vil bli prioritert etter alder. Romslig plass for telt og hengekøyer er det utenfor. Mat og drikke må medbringes og selvstelles på kjøkkenet. Ellers er det mange skillingsboller i fryseren. Ved stor pågang vil matstellet kunne bli organisert koronasikkert. Andre aktiviteter vil avhengige av interessen. Det er sommerbilveg helt fram. Vår hyttedriftssjef Erik Grøndalen vil ha oversikt over ankommende i rimelig forvarseltid (la oss si en knapp uke).

Jubilanter

  • Én jubilant denne måned, 30 år – hurra: Brina Verge, 05.07.1990

Fortsatt god sommer, Einar


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *