Noe nytt fra Hamar ok

Stolpejakten med stor oppslutning

  • … både nasjonalt (oppslag i almenne presse og NRKog lokalt. Vår stolpejaktdirigent, Terje Malm, meldte allerede etter en måned om dobbelt oppslutning i forhold til 2019. Stolpene våre står ute til i oktober. Og det finnes flere i Ringsaker, Stange, Løten og det ganske land …

Nærløp i Furuberget 24. juni

  • Allerede onsdag. Så kommer vi i gang med tidtaking igjen. Husk brikke. Alle klubbens løpbare medlemmer oppfordres til å melde seg på. Innbydelse på Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13300. Åpen start mellom 17.00 – 20.00. Påmeldingsfrist tirsdag kl. 20.00. Bemanningen er klar under Anne Guri Jevnes løpsledelse. Frammøte Nedre vanntank, Lyren. Løypene er korte, så bruk sykkel eller gange (jogging) hvis du bor i sykkel- eller joggeavstand.

Ukens N-løype på 4. – 11. juni. Vi tok sjansen

  • Etter å ha blitt gjort oppmerksom på det, ønsket Prestrud skole å bruke N-opplegget rundt skolen. Det gikk rimelig bra. Flere trinn benyttet tilbudet. Et postflagg ble tapt. Det tåler vi.

Ny medlemmer kommer til

  • I løpet av seinhøsten i fjor, vinteren og våren er det kommet til 10 nye medlemmer. Vi ønsker velkommen:
  • Styret bestemte 11. juni at alle ny medlemmer under 16 år skal få o-forbundets rekrutteringspakke vederlagsfritt. Den inneholder løperbrikke, kompass og postflagg. Endrine, Odin, Ask, Torjus og Jack får pakken så langt i år.

Stenfjellhytta neste sesong

  • På felles møte 18. Juni ble vi enige med HHT (turistforeningen) og Hamar skiklubb om å fortsette driften av serveringshytta. En intensjon som ble koronatatt i vinter, er å bruke den også til klubbaktiviteter. Alle medlemmer har også tilgang til egne opplegg etter nærmere avtale med styret.

Jubilanter

  • Minner igjen om at det er bare en dag til Inger Johanne Ruud runder 80 år. Hurra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *