Nytt fra Hamar ok Nr 09/23 – uke 36/23

Noe nytt fra Hamar ok, nr. 9/23 – uke 36/23, torsdag 7. september 2023. En ny vår for Hamar ok, idrettens dag 10. sept.

En ny vår for Hamar ok – på høsten?

Tja, ikke godt å si.

Men uansett har styret brukt noe penger på å engasjere/kjøpe en «markedspakke» fra fortellerbyrået Fortell Innholdsbyrå AS (en brikke i mediahuset Kilde, som tidligere het Hamar Media, som egentlig var gamle HA – Hamar Arbeiderblad, og som uansatt holder til i Grønnegata der de alltid har holdt til) til å fortelle hva vi egentlig kunne ha fortalt selv hadde vi orket å bruke mer tid på å fortelle om o-løp enn å løpe o-løp. Se flyer her.

Så derfor kommer det denne ut uke i HA-systemet/HA-nett diverse skrivelser og bilder som nettopp gjør det, altså forteller om o-idrett, frisk luft, våte sokker, lave foreldreutgifter og det som ellers kan føre flere interesserte til våre aktiviteter. Og materialet blir liggende i HA-systemet som annonse noen uker. Teksten og noen bilder er allerede lagt ut på vår hjemmeside: https://www.hamarok.no/2023/09/01/orientering-er-et-morsomt-og-rimelig-treningstilbud-for-barn-og-unge/

Men vi ønsker altså å nå flere, ikke minst de som har funnet ut at de store idrettslagenes lagsorganiserte og kostbare aktiviteter ikke er noe for dem lenger.

Også derfor har klubben meldt seg til Frivillighetens idrettsdag i Hamar søndag 10. september på Stortorget kl. 12 – 15, hvor vi har bod ved siden av Vang o-lag og felles aktivitet med dem (en enkel o-løype) i Strandgateparken. Styret oppfordrer derfor alle medlemmer i Hamar ok til å svinge innom, gjerne med o-jakke, benytte tilbudet og samtidig promotere vår idrett overfor nysgjerrige, forvillede eller entusiastiske som kan komme til å omkranse de to bodene. Nye medlemmer mottas med takk. Og de som ikke har markert seg særlig sterkt på løpsstatistikken i år, kan kanskje få et puff til å delta på noe resten av årets sesong? Våre bodbetjenter er Ole Christian Bang og Mona Lome med assistanse fra andre i styret. Vel møtt på Stortorget.

 

Mh

Einar Lund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *