Nytt fra Hamar ok Nr 15/22 – uke 45/22

Kommer: æresmedlemskaffemøte i Anker´n kafeteria kommer fredag 18. november kl. 12:00.
Møtet er for æresmedlemmer og alle andre som vil prate og snakke med æresmedlemmer og hverandre. Kaffen i Anker`n er alltid klar til å smøre stemmebånd. Selvkost. Velkommen.  

Kommer: åpent medlemsmøte på Kafe Satelitten torsdag 24. november kl. 18:00
Møtet arrangeres i fellesskap av Hamar ok og Vang ol og er åpnet for medlemmer og andre idrettsinteresserte orienteringsvenner. Innledende foredragsholder er organisasjonssjef i Innlandet idrettskrets, Tina Thorsen; hun snakker om idrettens betydning som samfunnsaktør. Etter det byr klubbene på en koldtallerken med mineralvann, kaffe og kake. Etter det byr vi hverandre på småprat ved bordene. 

Ingen startkontingent, utlodning. (Kafe Satelitten er nederst i kulturhuset, ved siden av Biblioteket – merket fra Stortorget).

Velkommen

 Kommer, langtidsvarsel: årsmøtet 2023
Årsmøtet er fastsatt til torsdag 16. februar 2023 på Gubbestua. Alle klubbens utvalg skal levere årsrapport og årsplan, evt. prosjektregnskap til styret innen 15. januar 2023. Siste års årsmøtepapirer som eksempel til etterfølgelse eller forbedring, ligger på hjemmesiden under Dokumenter/Årsmøtedokumenter/2022, evt. direkte her: https://www.hamarok.no/arsmotedokumenter/#elf_l1_MjAyMg

Kommer, ny dugnad Gubbestua
Vellykket tømmedugnad gjennomført forrige uke, takk til Ludvig Bj-N og Trygve H som bestyrte tre ivrige Operasjons dagsverk-elever og Jan Olav T som bidro til frakt av trekkspillteltene til Pål Stenbergs låve i Furnes. Men vi har besluttet å ta vare på de utmerkede hyllene, solid snekret av forrige generasjon i o-klubben. Det blir derfor ny dugnad lørdag fk, den 12. nov. på formiddagen for å demontere og lagre disse. Fire frilynte friske feller med brekkjern og sag bes melde seg.   

Mh Einar Lund Leder


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *