Nytt fra Hamar ok Nr 14/22 – uke 43/22

Noe nytt fra Hamar ok, nr. 14/22 – uke 43/22, onsdag  26. okt.. 2022. Stolpejakten over, sesongavslutningen over, o-kompetanse aldri over, Tur-o-avslutning, Gubbestua igjen 

Stolpejakten er over
og stolpene er tatt inn. Stort takk til Trond og Liv Feiring som har stått for Hamar ok`s del av dette fellesprosjektet med Vang ol. Omtrent 10 500 personer har registrert seg elektronisk i vårt opplegg.  Antall stolpebesøk totalt var på så vidt over 252 000 mot 244 000 fordelt på de 70 stolpene. Registrering på papirkart er ikke medregnet.  

Sesongavslutningen på Pizzanini er over
30 medlemmer samlet seg torsdag 20. okt. og hadde en hyggelig kveld med pizza, premier til klubbmesterne Eivind Lutnæs (H 13-14), Kjersti Rønning (D 55), Andreas Huber (H 55), Bente Grøndalen (D 65) og Trond Feiring (H 75) og håndklær med utsnitt av Furuberget-kartet som innsatspremie til årets løpere. O-sanger ble sunget med håp om gjensyn med 5 dagars i 2023 i Åre (øst for Meråker i Trøndelag).  

Snart er NOF`s kompetansehelg over
Men mulig er det å dra nytte av noe ved å delta på nett-webinar i kveld onsdag 26. om mentalt trening og i morgen torsdag 27. om antidoping og etiske gråsoner, se http://www.orientering.no/media/filer_public/9a/61/9a61b226-e36f-4dd5-a136-b0fdf0362fb0/brosjyre_kompetansehelg_nof_2022_-_low.pdf. NOFs kompetanseopplegg er en stor satsing. Vi har ett år på å forbedre oss til deltakelse i 2023. Det jo lettvint for oss å ha det i «nabolaget». 

 

Tur-o er over
men ikke avslutningskvelden. Den er på Gubbestua i morgen torsdag kl. 18.00. Takk til Ole Chr. Bang og Geir Rogstad som har gjennomført Hamar ok`s del av Turtraveren vi har sammen med Vang ol. 

 

Gubbestua – igjen og igjen
Byggesaken er nå mindre utsatt enn i forrige melding. Entreprenøren vil starte etter nyttår. Dvs. vi må likevel tømme garasjen – og før det blir snø. Etter prinsippet godt for alt som er unnagjort innbyr vi til  utrydding lørdag fk. 29.10. etter Huldertrampen eller lørdag 5.11. om formiddagen. Da må tre kriterier oppfylles: ledig tid, krefter og arbeidshansker. Hvem har det? 

 Mh Einar Lund Leder


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *