Nytt fra Hamar ok Nr 13/22 – uke 40/22

O-helgen 1.-2. oktober gjennomført

Furugampen ble vel gjennomført lørdag 1. okt. fra Lyren. Takk til alle aktører under Harald Voldens kyndige løpsledelse; og til våre få som løp. Totalt 150 påmeldte får vi si oss fornøyd med. Løypelegger Frode Hjort måtte til oppfølging etter en tidligere planlagt og gjennomført skulderoperasjon – men straks dukket det villige opp som satte ut og tok inn løypene. Dugnadsånd. 

Stafetten Ringreven i snauhogde Moskogen forbigår vi i stillhet for Hamar ok`s del.  Men det var mange andre som nøt høstværet.  

Sesongavslutning på Pizzanini

Årets sesongavslutning blir på Pizzanini i Torggata torsdag den 20. oktober kl. 18:00. Alle aldersgrupper og medlemmer inviteres. Det blir utdeling av klubbemesterskapspremier og innsatspremier for årets løpsdeltakelse. Vi spiser pizza og hygger oss til fatene er tomme.   

NOF`s kompetansehelg 29.-30. oktober på Gardermoen

Seminarer fra A til N i alfabetet – hvor mange blir det? Program for alle om klubbløp, sprintløp, TV-løp, NM-løp, flere løp, turorientering, arrangørorientering og det meste som hører med. Klubben støtter hel eller delvis deltakelse. Program her: http://www.orientering.no/media/filer_public/9a/61/9a61b226-e36f-4dd5-a136-b0fdf0362fb0/brosjyre_kompetansehelg_nof_2022_-_low.pdfharrangeres

 Gubbestua igjen

Byggesaken er utsatt. Vårt utstyr forblir i garasje og på loft over vinteren. Men militærteltene har vi avhendet; gitt bort til Resirkula/Resport og fritid  på Gålaas, som ble glad for å få noe solid å hanskes med. 

Nye medlemmer

Vi ønsker 

Morten Eriksen,              f. 1966,               2315 Hamar

Artur Haugtomt,              f. 2013,               2318 Hamar

Othilie Haugtomt,           f. 2010,               2318 Hamar

Sigrid Kristine Sele Haugtomt, f. 1983,   2318 Hamar 

Erik Myhre Svanheim,    f. 2014,                2317 Hamar

               Karsten Andreas Stenmark Antonsen, f. 2013, 2316 Hamar 

velkommen  siden sist. 

Mh Einar Lund Leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *