Nytt fra Hamar ok Nr 12/22 – uke 36

Torsdagssamling i dag, Idrettens dag på lørdag, seniormesse på onsdag, Lionskalenderen før jul og brannsikring i Furuberget lørdag

 Torsdagssamling/treningsløp fra Prestrud skole

I dag torsdag 8. sept. kl. 17:30. Vårt første på eget terreng i høst. Trioen Hjort, Robøle og Lien tar i mot og sender dere ut på kjente stier med nye A-, B/C- og N-kombinasjoner.

 Idrettens dag på Stortorget

arrangeres av Hamar kommune på Stortorget lørdag 10. sept. kl. 12 – 15. Ca. 30 lag og foreninger stiller. Vi også, sammen med Vang ol. Torbjørn Løkken har laget o-løype i Strandgateparken på nypusset kart fra Terje «Gudens» hånd. Vang ol o-bingo. Bente og Erik Grøndalen bemanner felles stand nr. 29 øverst på Stortorget mot biblioteket med materiell og annen info. Men vi trenger noen flere frivillige til å dele på oppgavene/hjelpe til. Ta på o-drakt og kom. Vi rigger fra kl. 11:15.

Øystein «Pølsa» Pettersen holder foredrag kl.11.00 og kl.13.00 i Klubbscena i kulturhuset (inng. fra Stortorget v/Satellitten). Det er 90 plasser og første mann til mølla sier arrangøren.

Seniormesse på Scandic

arrangeres også av Hamar kommune, men på Scandic hotell/Hamarhallen onsdag 14. sept. kl. 13 – 19 rettet mot seniorer (60+) og andre interesserte – pårørende kanskje? Lag og foreninger og næringsaktører kan presentere seg. Det blir også flere foredrag, bla. med Trond Viggo Torgersen og Kari Slåttsveen. Detaljert info og program her: https://www.hamar.kommune.no/friskliv/seniormesse/   Vi samarbeider igjen med Vang ol og har egen bod. Vi legger vekt på turorientering og stolpejakt. Våre folk på det stiller og bemanner boden, men vi kan ta i mot hjelp/avløsere. Ta derfor o-drakt i veska den dagen og ta en liten bodbemanningsøkt mellom besøkene i alle de andre bodene og foredragsbolkene.

Gubbestua skal tømmes i år, sa fatter`n 

dvs. det sa ikke Øystein Sunde, han skulle derimot fylle fryseboksen sammen med fatter´n sin. Men vi må til pers. Skiklubben har endelig fått byggesaken på plass og begynner med å rive garasjen denne måneden. Jeg trenger derfor noen frivillige til å rydde ut av Gubbestua-garasjen, bære noe opp på loftet, flytte noe ut og kjøre noe til Gålås. Vi starter lørdag fk. 10. sept. kl. 09:15. Påmelding mottas. Er vi raske kan vi rekke Idrettens dag litt utpå.

Lionskalenderen søker selgere 

Storhamar Lions som utgir den årlige billedkalenderen har forespurt om frivillige til å ta roder for dørsalg av kalenderen. Mosjonsrik jobb i førjulsmørket. Stiller man for klubben får klubben et bidrag per kalender solgt. Interessert kan melde seg til meg.

HHT-tur om brannsikring i Furuberget 

Lørdag 10. sept. kl. 14:00 på Hedmarkstoppen p-plass starter turen med Trond Knai fra brannvesenet. Tema er hvordan bruke vannet fra Øvre og Nedre vanntanker hvis ilden skulle bryte løs i berget. En knapp tretimers tur fra Øvre vanntank, innom de nedre og branndammen. Turlederne Trygve Hestad og Einar Lund vil kommentere andre forhold underveis. Vi selger Tur- og kulturkartet over Furuberget som Terje G har lett-revidert. Vi har mange løp i Furuberget, men heldigvis gnistrer det ikke brannfarlig når vi er på farten.

Mh Einar Lund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *