Nytt fra Hamar ok Nr 10/21 – uke 38

Uke 38/2021, vi skriver tirsdag 21. september 2021. Ringreven, stolpejakt og brannvern, kurs og utvikling, nattløp o Mjøs-o, Furugampen

Ringreven rasker ikke over isen

Den kommer når bladene blir gule – søndag 26. september i år – altså søndag fk. Før de to siste «stille» årene har Hamar ok vist gode o-takter i Moskogen. Skogen som Ringsaker kommune vil nedlegge og lage sykehustømt av. Sportslig komite v/ Øyvind Ranestad – oyvind.ranestad@online.no – tar i mot interessenter til stafetten og setter opp lag. Påmeldingsfrist er onsdag kveld. Kan våre så langt individuelle påmeldte meled overgang til stafettlag? 

 Brannvernukas stolpejakt 

… ble åpnet fredag 17. sept. på jernbanemuseet med brannbil, brannvernbamse, barnehage og brannslukking. Våre flinke ungdommer – Emma fra Vang (Dåsnes) og Emma fra Hamar (Bangstad Bergersen) hjalp barna rundt fra stolpe til stolpe. Mer og mange bilder her: https://www.hamar.kommune.no/article52800-7966.html. Ti poster står ute ut oktober. Kart her: https://www.hamar.kommune.no/getfile.php/13561433-1631878089/Bilder/Hamar/Artikkelbilder/Organisasjonen/Kultur/Brannvern%20stolpejakt%20kart.pdf. Ligger også inne på stolpejakten for de som har knyttet seg til. Takk til Stine Kirkevik Olsen som organiserte det hele for klubbene våre og til Stein-Arne Negård som tok bildene. 

 Utvikle seg som o-løper og o-leder 

På vår hjemmeside www.hamarok.no  ligger nyheter om Trener 1-kurs som skal igangsettes i vinter og invitasjon til o-idrettens kompetansehelg på Gardermoen 30.- 31. oktober. Påfyll og og seminarer. Hamar ok støtter deltakelse etter nærmere avtale. 

Mjøs-o tar høstmørket innover seg 

… og arrangerer nattløp for barn og unge – også i Moskogen – den 8. oktober. Juniorene i Mjøs-o trår til som arrangører og det blir litt sosialt opplegg etter løpet. Kommer i Eventor i løpet av uka. Innbydelsen kommer samtidig på Hamar ok sin hjemmeside og facebookside.

… og ønsker innspill før planleggingsmøte for neste år den 4. oktober – fra klubbene og de aktive – hva ønskes av Mjøs-o-aktiviteter. Send tips til  Øyvind Ranestad – oyvind.ranestad@online.no (Han er styreleder i Mjøs-o) 

Furugampen lørdag 25. sept. nærmer seg

Muligheter for alle i Lyren fra kl. 13:00. Ta med en venn. Deltakerparkering på Hol. Påmelding: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13992

 

Mh

Einar Lund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *