Travel mesterskapsmåned for Vegard og Emma

Det er nå 3. helgen at Emma B. Bergersen og Vegard Ranestad er med på NM/NC helger i september. Så, mens de har vært veldig aktive har skribentene i Hamar OK vært i dvale.

Vegard har vært med alle 3 helgene, og har hatt gode prestasjoner alle 3 helgene. Emma stod over løpene i Bergen, og hadde spesielt gode løp i Haugesund siste helga.

NM-uka 2020 foregikk i Malvik utenfor Trondheim 10.-13. september. På NM langdistanse 10.9 ble Emma nr 44 i D17-18 mens Vegard fikk en god 27. plass i H17-18. På mellomdistanse 12.9 ble Emma nr. 39 i D17-18, mens Vegard fikk en ny 27. plass i H17-18. Hjemmeside om arrangementet med fullstendige resultater finner du her.

18.-20. september var det orienteringsfest i Bergen, med NM junior stafett, NC junior og senior og O-Idol. Det var Vegard Rannestad som deltok på dette arrangementet fra Hamar OK, og da begrenset til NC mellomdistanse den 19. sept, hvor det ble en flott 25. plass. Hjemmeside om arrangementet med fullstendige resultater finner du her.

25.-27. september er det NM sprintorientering i Haugesund, hvor både Emma og Vegard deltar. På programmet er det NM sprint på fredag, NM knock-out sprint på lørdag og NM sprint stafett på søndag. På fredagens NM sprint fikk Vegard en 23. plass i H17-18 og Emma en 31. plass i D17-18. På lørdagens NM-knock-out sprint løp både Emma og Vegard godt, og begge ble nr 21 i prologen. Emma ble nr. 7 i semifinalen og fikk delt 19. plass totalt. Vegard fikk totalt en 28. plass i knock-out sprinten. I dag er det sprint-stafetter i Haugesund, hvor Emma og Vedard løper på hvert sitt Mjøs-o lag. Hjemmeside om arrangementet med fullstendige resultater finner du her.

Nedenfor ser vi Emma og Vegard “in action” under helgens løp i Haugesund


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *