5 KM gull til Hamar OK i helga

I helga ble KM langdistanse avhold på lørdag, og KM stafett på søndag. Begge dager på skistadion på Natrudstilen, med Lillehammer OK som arrangør. To flotte dager i artig, men fysisk krevende o-terreng. Et variert terreng, fra åpen granskog, noen tyngre myrer, raskt åpent fjellterrerng, og krevende skråli på lørdag. For oss eldre med avsluttningen ned fra Natrudstiltoppen til skistadion ble det en utfordring å komme seg ned skrålia, rett og slett. Stafetten på søndag gikk på sørsiden av skistadion, som er mindre fysisk krevende, men kanskje mer diffust o-teknisk.

Vår klubbleder tok i helgen “The Double”, med seier i H70- på lørdag og på stafett i H180- på søndag, da på lag (Hamars 2. lag) med Ludvik Bjerke-Narud og Simen Oskal. Gratulerer både til Einar og laget! På bildet under ser vi H180- på vei ut fra start i dagens stafett. Til venstre Einar Lund på Hamars 2. lag, til høyre Frode Hjort på Hamars 1. lag. Foto: Stein Arne Negård.

Nedenfor er resultater i H180- fra dagens stafett.På lørdag ble KM gull også til Stine Olsen Kirkevik i D40-, Kjersti Rønning i D55-, Trond Feiring i H75-. Simen Oskal vant også på lørdag, klasse AK-Åpen. Gratulerer til alle sammen! Det var 21 startende fra Hamar OK på lørdag, som må sies å være bra. Nedenfor ser vi resulater for alle Hamar OK løperne på lørdag.
Nedenfor ser vi Frode Hjort på innløpet i dagens stafett.

Terje Malm varmer opp, før han skal ut på 2. etappe på stafetten.Fullstendig resultater, kart m.m. fra lørdagens KM langdistanse finner du her.

Fullsendig resultater, kart m.m. fra søndagens KM stafett finne du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *