The Show Must (Or Will) Go On ….. Tour de Oslofjord 2020 vel gjennomført

Ingen selvfølge at “The Show Must Go On“, denne sommeren blir utvilsomt ingen normal o-sesong. For eksempel, de klassiske massemønstringene er avlyst, som mange av oss gjerne ville vært med på. Det var jo derfor svært kjærkomment at klubbene Halden Skiklubb, OK Moss og Larvik O-klubb gikk sammen, som delvis en “erstatning” for de klassiske massemønstringene, og “drog showet i gang igjen” med tilbud for juniorene og seniorene gjennom arrangementet Tour de Oslofjord 2020. Arrangementet ble avviklet i perioden 28. juni til 3. juli. Først mellomdistanse og langdistanse i Halden søndag og mandag, så mellomdistanse i Moss på tirsdag. Etter fridag på onsdag, var det sprint i Stavern på torsdag, før avslutning med mellomdistanse i Larvik på fredag. Smittevernreglene ble ivaretatt, bl.a. med deltakerbegrensing på 200 løpere totalt.

Hamar OK hadde med to utøvere, Emma Bangstad Bergersen, som løp i D 17-18 og Vegard Ranestad som debuterte i H 17-18. Både Emma og Vegard melder (basert på mottatte meldinger) at det ble fra noe til veldig mye bomming hver dag. Men, hva gjør vel det?

Som Vegard skriver “jeg likte veldig godt det at man fikk en god erstatning når vi mister bl.a. O-ringen, både konkurranser og sosialt. Det som var minst morro var jo at jeg bomma en masse, men det kommer etter hvert ?

Nedenfor ser vi noen bilder, av våre utøverne i “touren”

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *