Klarer vi 1000 starter i år?

I skrivende stund mangler vi 11 starter i terminfesta løp i kalenderåret 2017 på å nå tusen starter. Det bør vi klare! Vang OL arrangerer Nisseo-løpet i Imerslundmarka på søndag (10.des.), Løten OL følger opp onsdag 13. des. med nattsprint i Brenneriroa og 29. des. arrangerer OL Toten-Troll Marsipanløpet. Tre gode alternativer nå i på tampen av året. Meld dere på!
Skiorienteringen drar også i gang nå i desember med to renn på Sjusjøen helga 16. til 17. Ski-o teller også i statistikken på lik linje med "fot-o".

Vi står altså med 989 starter. Det er netto antall starter da noen starter kan være oversett. I år er resultater fra utenlandske løp i liten grad sjekket da det er altfor tidkrevende å lete disse fram på nettet og deretter lete side opp og side ned etter løpere fra Hamar. Kun resultater fra de utenlandske løp det er gitt melding til Tærje om deltakelse i samt enkelte andre som vi tradisjonelt har deltatt i er sjekket. Dessverre er det altfor få som følger regelen om å gi Tærje beskjed samtidig som man melder seg på løp i utlandet. Ta gjerne en sjekk på at dine løp er blitt bokført, du finner det meste vedrørende løpsstatistikk og resultater fra løp med hamardeltakelse under fanen Løp, Løpsstatistikk.
Gi beskjed til Tærje hvis du finner at noe mangler i oversikten. Epost: tegudbra(at)online.no

Nisseo-løpet 10. des., arrangør Vang OL (påmeldingsfrist fredag 8.des.)

Lucialøpet 13. des., arrangør Løten OL (påmelding i Eventor eller på løpet)

Marsipanløpet 29. des., arrangør OL Toten-troll (påmeldingsfrist kommer i Eventor etter hvert)

0 Kommentarer

Kategorier: Nyheter, Barn og ungdom, 13-14 år, Junior/15+, Senior, VeteranerAntall visninger: 510

Tags:

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no