God start på årets Norgescup

Norgescupen henger høyt og samler de aller beste løperne fra hele landet.
Fredag kveld var det duket for en fartsfylt sprint på Sofienmyr Stadion. Det gikk fort og handlet om å ligge på forskudd.

Av juniorløperne våre var det Sverre Bang Støeng som taklet dette best og løp sterkt, 12 plass i H 17-18E er bra. Av juniorjentene var det Sigrid Bjørgen som tok en flott 13 plass og norgescup poeng. 
I Trimtex-cup var det Anine Lome som igjen gjorde et godt løp og tok seieren i D 15-16. 

Lørdagens mellomdistanse gikk i Våler og Sverre Bang Støeng gjorde igjen et bra løp og endte på en fin 17. plass. Her fulgte Dorte Narum opp og kom inn til en 18.plass. Ivar Jevne Arnesen lå lenge veldig godt an, men dessverre fikk han en real bom på slutten av løpet. 
Av øvrige Løpere i Lørdagskjappen var det Kjersti Rønning som imponerte og løp inn til seier i D55-. Kamilla Lome løp denne gangen i D 13-16C og fikk en fin 2.plass. 

Søndagens langdistanse på grensen til Sverige var en noe tyngre affære i Norges-cup klassene. Vegard Rønning Huber imponerte stort og løp inn til en sterk 7. plass i H 19-20E. Sverre Bang Støeng beviser nok en gang at han har fått taket på det o-tekniske og løper inn til en 20.plass. 
Av Hamar OK øvrige løpere i Smaaleneneløpet var det igjen Kjersti Rønning som tok seieren i D 55-. Mens Inger Vamnes D 75- og Kamilla Lome D 13-16C tok fine 2.plasser.
Anine Lome viser igjen stabil o-form med 3.plass i D 15-16 kun 33 sek. fra seier. 
Vegard Ranestad løper også et meget godt løp i dag og blir nr. 6 i klasse H 11-12. 

God innsats også av alle andre Hamar OK løpere, vil spesielt nevne jentene i D 15-16 Mari Robøle Lien og Emma Ryen som for første gang møter løyper med A-nivå i et krevende Østfold terreng.

Hamar OK takker for en flott helg på Einarbu.

Linker

Forfatter: Tore Alu
0 Kommentarer

Kategorier: Nyheter, Barn og ungdom, 13-14 år, Junior/15+, Senior, Veteraner, Løp, NasjonaleAntall visninger: 2116

Tags:

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no